Ga naar inhoud

Jaip

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Jaip's prestaties

  1. Dus niemand hier een oplossing voor? :s
  2. Ah dit is een HP-ding? Ik heb windows dacht ik correct geactiveerd. Via code in te geven, wel niet direkt na de installatie van windows (Ik denk dat er een paar dagen tussen zaten tot ik mijn code kreeg via school). Hoe weet je of je dit correct geactiveerd hebt?
  3. Beste leden, Ik heb een probleem met Windows update op mijn laptop. Ik kan namelijk niet updaten. Dit komt door het volgende probleem: foutmelding: code 80070426.. Deze op deze topic (Windows update) al wat zaken uitgeprobeerd maar ik ben even "ver" geraakt dan de User Invasion en zo te zien zit hij ook nog steeds met het zelfde probleem... Iemand suggesties? Mvg Jaip,
  4. Excuseert voor de te snelle post, heb nog wat onderzoek gedaan en een fixtooltje gevonden waardoor de error er niet meer opkomt! Maar windows kennende, een volgend probleem :/. een fout: code 80070426.. Deze optie heb ik ook uitgeprobeerd maar ik ben even ver geraakt dan deze user en zo te zien zit hij ook nog steeds met het zelfde probleem... http://www.pc-helpforum.be/f182/windows-update-34763/?highlight=code+80070426 Iemand hier een oplossing op?
  5. beste mensen van PC Helpforum, Op mijn laptop heb ik Windows 7 64 Bit Professional. Ik kan echter niet updaten, omdat de Windows update-service blijkbaar niet actief is.. Ik heb op het net al wat gezocht (ik moet toegeven een tijdje geleden, en ik weet niet meer exact wat ik allemaal geprobeerd heb) maar ben er niet uitgekomen. Ook heb ik reeds de tip van dit forum: http://www.pc-helpforum.be/f279/hoe-kan-ik-windows-update-problemen-43273/ geprobeerd zonder resultaat. Kan er iemand zo vriendelijk zijn mij even bij te staan in deze kwestie. Mvg Jaip!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.