Ga naar inhoud

maasland100

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

maasland100's prestaties

  1. oeps, als ik andere software ga installeren, moet dan eerst alle andere software worden verwijderen? Welke foxitsoftware moet ik dan installeren, immers er kan Foxit Reader, Foxit Office Suite en Foxit reader Add-on en nog vele anderen worden geïnstalleerd?
  2. test01.pdf Ja het PDF bestand staat op mijn harde schijf en is hier bij gevoegd. Als ik uw PDF bestand download en op sla en ik wil die vervolgens afdrukken krijg ik dezelfde melding. Ik heb uw bericht "test02.pdf" genoemd test02.pdf
  3. Ik heb alle hierbovenstaande regels, regel voor regel, uitgevoerd en het wil maar niet lukken. Ik heb Windows IE 8 geïnstalleerd. Het gaat fout zodra ik een printopdracht wil geven. Dit gaat als volgt; ik heb het PDF bestand geopend, daarna klik ik op "bestand"--> "afdrukken". Dan verschijnt er een dialoogvenster waarin je een printerkeuze kunt maken (in mijn geval de HP OfficeJet J4500). Zodra ik op "OK" druk verschijnt de melding "kan afdruktaak niet starten. Is de printer beschikbaar?" Als ik mij goed herinner kon ik voorheen wél een PDF bestand afdrukken en wat er daarna fout is gegaan weet ik ook niet. Wat ik wel weet is dat het erg lastig is als het niet lukt. Mijn hoop is dan ook dat de oplossing gevonden wordt. Al vast bedankt voor de reactie
  4. Hoe dankbaar ik ook ben voor aangedragen oplossingen en moeite van de mensen van goede wil, hoe jammer ik het vind dat het nog steeds niet wil lukken. Ik blijf dan ook dankbaar voor elke aangedragen oplossing.
  5. In beide gevallen wil het niet lukken. Ik heb de XP versie van Windows. Het zou mogelijk kunnen zijn dat dit PDF bestand beveiligd is maar ook als ik een PDF bestand zelf maak (en dus niet is beveiligd) lukt het ook niet.
  6. Deze printer was al geselecteerd Zijn er mogelijk nog andere oplossingen?
  7. Ik ben in het bezit van een HP officejet J4580 (all in one) printer en het wil maar niet lukken om een PDF bestand af te drukken. Zodra ik op het printericoon druk verschijnt de melding "kan afdruktaak niet starten. Is de printer beschikbaar?" Een Word document kan ik wel afdrukken. Ook heb ik eens gekeken bij printereigenschappen en daar kan ik ook niets vinden waardoor je een PDF bestand zou kunnen instellen/afdrukken. Weet iemand hoe ik die PDF printopdracht kan laten uitvoeren. Ik ben helaas geen bits en bite expert dus graag de oplossing in begrijpelijke mensentaal doorgeven. Alvast bedankt voor de genomen moeite.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.