Ga naar inhoud

Rathalos

Lid
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Geen info
  • Land
    België

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Geen Info

Rathalos's prestaties

  1. Ik veronderstel dat Windows corrupt is. Inderdaad hetzelfde probleem als toen, maar deze keer heb ik jammer genoeg geen recovery disk of recovery USB bij de hand. Sommigen zeggen dat ik Shift + F8 moet drukken, maar dat lukt niet. Als ik me goed herinner werkt dit niet bij een SSD met UEFI BIOS omdat Windows 8.1 te snel boot.
  2. Dag iedereen, Ik was net op mijn laptop bezig totdat het programma opeens niet meer reageerde. Het duurde heel lang en heb daarom maar gerestart. Ik krijg nu steeds Automatic Repair waarna er dan een zwart scherm is. Ik wou proberen om in safe mode te starten, maar dit lukt niet omdat ik windows niet normaal opgestart krijg én omdat ik geen windows recovery disk/usb bij de hand heb (ik ben op vakantie in het buitenland zonder toegang tot een andere pc, heb alleen een gsm). Heeft iemand een suggestie? PC is Acer Aspire 5750G. Waarschijnlijk zijn de system files van de SSD corrupt gegaan. Dit is mij al vaker gebeurd. Ik heb het toen kunnen fixen met Disk Check via cmd van een andere PC, nu gaat dit jammer genoeg niet omdat ik geen toegang tot andere PC's heb.
  3. Dag iedereen, De laatste tijd doet mijn browser Firefox (versie 35.0.1) nogal raar. Dit gebeurt er: 1. Er verschijnen overal ads op mijn scherm (met namen zoals Netocoupon, Allsaver...) Deze verwijder ik altijd via Extra => Add-ons maar het helpt niet echt want ze komen na een dagje, soms twee dagen weer terug. Deze hebben dan altijd een andere naam maar ze zien er altijd hetzelfde uit. 2. Wanneer ik Firefox open laadt mijn startpagina (Google.be) niet, gewoon een leeg scherm. Dit heb ik gelukkig kunnen fixen via Opties, maar ik heb nu precies het gevoel dat de startpagina veel trager laadt dan normaal. 3. Vorige sessie herstellen, onlangs gesloten tabbladen en onlangs gesloten vensters bij Geschiedenis zijn allemaal grijs gekleurd. Ik kan er niet meer op klikken. De enige manier om toch onlangs gesloten tabbladen te openen is door alle geschiedenis te tonen en vandaar het tabblad te openen. Ik heb een paar scans met Malwarebytes gedaan, maar dit lijkt het probleem niet op te lossen. Ik ben de nieuwe look van Malwarebytes niet zo gewoon, normaal verschijnt er altijd een kladblok met resultaten na een scan, hier lijkt dat niet het geval meer te zijn. Het kan goed zijn dat ik hier een fout maak, ik ben niet zeker... In de bijlage zit mijn RSIT logje. Ik hoop dat iemand me hiermee kan helpen log.txt
  4. Ik heb precies gedaan wat je zei en het probleem was direct opgelost. Alles werkt weer terug. Dank je wel voor je hulp, vdhpieter.
  5. Hallo, hier ben ik weer met een probleem. Ik was net bezig op mijn Acer Aspire 5750G totdat alle geopende applicaties één voor één stopten met werken, waardoor ik besloot de laptop af te zetten (powerknop indrukken tot hij afsloot.) Toen ik hem terug opstartte, kreeg ik een 'your pc ran into an error' en begon automatic repair. Uiteindelijk kwam na 2-3 min. 'Diagnosing your pc' en dan 'repairing disk errors...' Na dat gedaan was en terug herstart was, was de error nog altijd niet weg. Dit blijft zich de hele tijd herhalen, zonder resultaat. Enig idee wat ik kan doen om dit op te lossen?
  6. Ha, MVPS Hosts heeft het probleem opgelost! Gelukkig werkt alles weer terug zoals het hoort. Heel veel dank aan iedereen die me hebben geholpen (kape, kweezie en clarkie) bij dit probleem en ik wens iedereen nog een gelukkig nieuwjaar! ;-)
  7. Niet op alle sites. Tot nu toe heb ik alleen problemen met deze sites: Hotmail (brengt me terug naar loginscherm) KBC-online (knippert wanneer ik op aanmeldknop klik) blackboard (foutmelding)
  8. Lijkt me van niet. Alle virussen zijn wel weg, maar daarmee is het probleem nog niet opgelost. Inloggen lukt nog steeds niet. Wellicht zou de schijf formatteren het probleem oplossen?
  9. Msciuz werd terug gevonden en heb ik verwijderd. HJT vindt de lijn F3 msciuz.cmd niet meer terug. Logs: [ATTACH]23285[/ATTACH] hijackthis.log
  10. Hoe vaak ik het verwijder, het komt steeds terug. (geopend als admin, 5 keer gescand en fix checked) Logs: [ATTACH]23278[/ATTACH] hijackthis.log
  11. Dit ziet er al beter uit. MBAM vindt geen objecten meer. Logs: [ATTACH]23273[/ATTACH] hijackthis.log
  12. CC gedaan tot er geen enkele fout meer te vinden was en alles gecleant. msciuz.cmd verwijderd. Toch vindt MBAM nog steeds dezelfde objecten. Logs: [ATTACH]23260[/ATTACH] [ATTACH]23261[/ATTACH] mbam-log-2012-12-27 (12-29-01).txt HiJackThis.log
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.