Ga naar inhoud

Thijsheefthulpnodig

Lid
  • Items

    54
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Thijsheefthulpnodig's prestaties

  1. Heb ik niet rechtstreeks bij de hand, maar valt te proberen ! Bedankt voor de hulp
  2. Alvast bedankt, maar wat moet ik mij juist voorstellen bij "een extra geluidskaart in je uitbredingssleuf" of "een extern via de usb". Concreet wat moet ik dus halen in de winkel?
  3. Mijn laptop (HP Pavilion DV7) bevat 3 lijningangen. Twee daarvan zijn hoofdtelefooningangen, 1 is een microfooningang. Graag had ik het surround system (5 boxen+bas) aangesloten aan mijn laptop, maar dit heeft 3 hoofdtelefoon aansluitingen nodig. Is het mogelijk om de microfoon lijningang om te zetten naar een hoofdtelefooningang zodat ook box 5 en 6 werken??
  4. Toch bedankt voor de moeite, het zal idd terugkeren zijn naar windows 7 want zo werken is geen optie.
  5. Update file Adw Cleaner zie bijlage Pc: snelheid bij opstart en aanmelden niets veranderd
  6. Bij normaal opstarten had mijn pc voor de update al veel tijd nodig. Dit is nu gewoon nog iets langer geworden. Meestal enkele minuten (3-4min) vooraleer hij volledig is opgestart.
  7. Alle instellingen zijn veranderd naar nooit (incl. harde schijf) Echter heeft dit geen verschil gemaakt
  8. Actief is misschien niet het juiste woord. Ik bedoel dat ik hem gewoon dichtklap, maar hem niet aflsuit (via start). Als ik dus mijn laptop terug open, blijft het scherm 2 minuten zwart. Nadien komt mijn naam erop (aanmeldingsscherm) waar ik op klik en de pc terug funcitoneert als normaal. Met betrekking tot energiebeheer: slaapstand(batterij) : nooit slaapstand(netstroom): nooit scherm uitschakelen(batterij): na 10 min scherm uitschakelen(netstroom): na 5 uur extra instellingen: hoge prestaties (HP) De file kunt u hier terugvinden http://speccy.piriform.com/results/SMFFt5Ptkxp2JUv6MKG1cqn
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.