Ga naar inhoud

kenneth_otu

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door kenneth_otu

  1. Alles zou moeten in orde zijn. De Windows update heeft alle drivers binnen gehaald, alles werkt, wat moet werken, dus denk dat ik er wel ben. Alleszins bedankt voor de hulp en moeite!
  2. De installatie ging nog altijd redelijk traag. Maar het werken op de pc gaat wel heel vlot. Misschien een extra latje DDR erin proppen.
  3. Heb daarnet even een andere harde schijf gestoken en nu blijkt alles terug "normaal" te werken. Hierbij dan ook een overzichtje met de speccy: http://speccy.piriform.com/results/yIEeHV5Mku3UaqlxHBn3kvh
  4. Moeilijk, gezien ik een nieuwe installatie moet uitvoeren... Er staat geen Windows meer op, de schijven zijn geformatteerd.
  5. Hoi iedereen Na het sneuvelen van mijn laptopscherm (de kleine wou er even opzitten...) heb ik mijn desktop terug van de zolder gehaald. Ik had deze zo'n 4 jaar geleden ineen gestoken met allemaal nieuwe onderdelen, het nieuwste van dat moment. Deze draaide als een klokje en was echt supersnel. Nu heb ik deze overgebouwd in een nieuwe case. Ik start de PC op en kijk de BIOS instellingen na ivm het opstarten en Boot menu. Mijn CDtje van Windows 7 lag ook al in de speler om deze ineens te installeren. Dit gaat allemaal normaal. Het eerste installatiescherm (keuze land en taal) krijg ik pas na zo'n 2 à 3 minuten wachten, het volgende scherm (keuze upgrade of nieuwe instal) krijg ik dan pas na 7 à 10 minuten wachten, ook het kopiëren van bestanden en dergelijke duurt enorm lang. Ik dacht dat het aan de windows lag, maar met Vista is het hetzelfde probleem. Heeft er iemand een idee waar dit aan kan liggen? Kan het dat de PC te lang heeft stilgestaan of er een DDR geheugen niet meer werkt? Ik weet op dit moment geen oplossing meer, buiten alles vervangen... en daar heb ik geen zin in Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.