Ga naar inhoud

xsilverwing

Lid
 • Aantal items

  304
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over xsilverwing

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 8.1Pro
 • Monitor
  Samsung SyncMaster XL 2370
 • Moederbord
  gigabyte z87D3HP
 • Processor
  Intel I7 4770 3.4Ghz
 • Geheugen
  DDR3 1600 8GB 2x4GB Vengeance bl(9-9-9-24)
 • Grafische Kaart
  Gigabyte Radeon R7 260X 2GB
 • Harde Schijf
  Samsung 840 EVO 120GB SSD
 • Voeding
  Corsair PSU/Builder Ser CX 80+ Bronze 500W EU
 • Behuizing
  Corsair carbide 200R

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis
 1. Ik heb een Telenet (IMAP) mailadres en gebruik Windows live mail.Verwijderde mail gaat naar der map verwijderde items en die word leeggemaakt bij het afsluiten van het programma.Echter die verwijderde mail blijft op de server zitten in de map trash. Mijn instellingen zijn correct ,verwijderde items definitief verwijderen bij het verlaten van IMAP mappen is aangevinkt,maar toch gebeurt dit niet. De technische dienst van Telenet kan geen oplossing vinden omdat het via de webmail wel goed gaat. Wat kan ik doen om de verwijderde items definitief van de server te krijgen als ik afsluit?Want telk
 2. Ik akn pas iets laten weten als het probleem zich nog eens voordoet.Ik had de laptop mee naar huis genomen om er desgevallend een back up van terug te zetten,maar eens aangesloten werkte de internetverbinding zoals het hoort. Laat ons hopen dat het vlug nog eens gebeurt dan kan ik melden of de tip gewerkt heeft. Alvast bedankt.
 3. Tja dat was ook de eerste die ik aansprak maar die begreep niet dat zijn laptop wel werkte en de mijne niet,verder had die geen oplossing.Zo zie je maar dat sommigen enkel goed zijn in wat ze een hele dag doen op een pc en als er ergens een probleem opduikt dan weten ze het niet of halen ze er een gespecialiseerde firma bij. Maar goed dat er nog een forum als dit is waar je terechtkunt.
 4. Bedankt voor deze tip,ga deze zeker testen als het weer eens niet meer lukt.Als ik de laptop thuis aansluit dan werkt hij de volgende dag weer zonder problemen op het werk. Als er niemand nog iets toe te voegen heeft dan zal ik deze binnen enkele dagen wel sluiten.
 5. Op het werk heb ik plots geen internetverbinding meer op mijn laptop.Het heeft altijd goed gewerkt tot op een dag wat ik ook probeerde ik geen verbinding meer kon maken. Ik heb toen de laptop op een andere aansluiting elders op het werk aangesloten en toen deed hij het wel. Terug op mijn normale plaats ging het toen ook weer. Tot gisteren dus,plots weer geen internet meer,zonder dat er ergens iets veranderd is op de laptop of het werk, buiten de Windows updates dan. Op de andere plaats aansluiten gaf ook geen resultaat.Steeds bij netwerkcontrole de fout ongeldige ip configuratie. Een
 6. Bij deze wil ik Asus & clarkie bedanken, maar het hoeft niet meer.Ik heb de tablet overgedragen aan iemand die ze neemt zoals ze is en kan leven met de beperking van het geroot zijn. Ik ga me nu concentreren op de zoektocht naar een nieuwe die budgetvriendelijk is maar niet de nadelen heeft van het geroot zijn, als die bestaat tenminste,want voor wat ik nu weet is 90% van alle goedkopere tablets in het zelfde bedje ziek.
 7. Geen sorry maar dank u!Met 2 zie je meer dan alleen. Wat het laatste betreft denk ik dat het slaat op de laatste adb remount,daarna enter drukken.
 8. Dat gedeelte is sowieso duidelijk,waar ik meer moeite mee heb is het navigeren: Doe ik dat door dit gewoon te typen en verder niets? En dan stap 10: hoe en van waar kan ik die commands kopiëren en plakken, of moeten deze manueel ingegeven worden, en allen achter elkaar of één voor één met wat er achter?(enter ,spatie of gewoon niets?)
 9. Nooit gedacht dat dit op hun eigen forum zou te vinden zijn,ik heb er daar dan ook niet naar gezocht. Tot mijn spijt moet ik zeggen dat ik die uitleg maar deels begrijp en wat ik begrijp zou ik niet weten hoe er aan te beginnen. Ik lees dat je een file moet downloaden etc.en dan via cmd een aantal dingen moet gaan doen, maar wat ik niet begrijp is hoe je door op je pc handelingen uit te voeren een tablet gaat aanpassen.Verder begrijp ik ook niet hoe het ingeven via cmd verloopt,ik zie dat je achtereenvolgens verschillende zaken moet ingeven,maar heb dit nog nooit gedaan. Indien iemand me s
 10. Ik heb die zaken reeds staan,maar denk niet dat ik er momenteel iets aan heb omdat er nog niets gebeurd is buiten het proberen de superuser app te installeren.Dit lukte niet en ik heb de tablet terug naar fabrieksinstellingen gezet. Het enige dat ik zoek is de manier om de tablet eerst volledig te rooten en daarna te unrooten,dan zou alles moeten werken.Maar ik vind enkel Engelstalige filmpjes en handleidingen,zelfs die filmpjes zijn alles behalve duidelijk en zijn geen stap voor stap uitleg voor een leek.
 11. Heb ik gedaan maar dat is daar eigenlijk zo goed als dood.
 12. Ik heb een Yarvik tablet gekocht omdat deze zeer mooie specificaties heeft en zeer laag geprijsd was.Normaal heb ik dit niet nodig,maar ik dacht voor die prijs kan ik ook niet zonder zitten,komt altijd wel eens van pas. Nu blijkt dat deze tablet geroot is door de fabrikant zelf en ik dit graag ongedaan zou maken om o.m. yello tv te kunnen bekijken. Hier heb ik al wat info gevonden,maar iedereen wil steeds zijn tablet rooten,en ik wil het juist niet.Via Tabletsmagazine heb ik een link gevonden naar de google play sore waar je een app kan downloaden die het simpel zou oplossen.Deze werkt echte
 13. In de handleiding van de modem staat enkel hoe een draadloos netwerk op te zetten.Heb technische dienst van Telenet al geraadpleegd maar die kunnen niet helpen omdat dit een pure pc zaak is en niets met de modem te maken heeft. Heb hier vroeger nog eens problemen mee gehad,boosdoener was toen de smart security van eset.Ik heb al geprobeerd om de firewall uit te zetten maar dat helpt niet,het euvel moet ergens anders te zoeken zijn. Nog wat info:Op mijn pc staat W8.1 Proop de andere W7 Ultimate,op mijn pc is de benaming van het netwerk netwerk 3, op de andere pc thuisnetwerk.Weet niet of puur
 14. Ik ben van fibernet naar whop gegaan bij telenet en heb nu een nieuwe modem.Vroeger had ik een thuisnetwerk van 2 pc's via een router.als ik netwerl opende stonden daar de 2 pc's en kon ik van daar uit op de andere pc alles doen. Nu staat er bij netwerk enkel mijn pc en de pc's zijn nu rechtstreeks met de modem verbonden. Bij netwerkcentrum op mijn pc staat nu bij actieve netwerken netwerk 3 particulier netwerk.Op de andere pc staat daar thuisnetwerk. Wat moet ik doe om in netwerkcentrum beide pc's te zien zonder een thuisgroep te moeten maken.
 15. Dat is inderdaad dé oplossing,je moet er maar opkomen.Hartelijk dank!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...