Ga naar inhoud

Muser

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Muser's prestaties

  1. Er gaat een netwerkkabel van de bbox naar boven en van daaruit gaat er nog een netwerkkabel naar de dlink dus de dlink hangt niet rechtstreeks aan de bbox. In bijlage het ipconfig documentje van de nietwerkende laptop [ATTACH]20657[/ATTACH] ipconfig.txt
  2. Nee niet rechtstreeks op de BBOX want dan komt het signaal nog van de kelder en heb ik nog geen beter signaal in huis. Ik vind het wel vreemd dat onze andere laptop wel kan connecteren.
  3. Ai dat was dan de reden dat die zo goedkoop was:s We hebben ook een BBOX2, router is niet rechtstreeks daarop aangesloten Wireless staat aan.
  4. Hallo, ik heb net een router gekocht om draadloos internet op meer plaatsen te hebben in huis, het is een D-Link DIR-300. Op mijn laptop (windows xp) kan ik geen netwerkadres verkrijgen als ik verbinding probeer te maken met het draadloos netwerk dat ingesteld is. Er blijft een lange tijd staan: 'wachten op het netwerk...' en na een paar minuten valt dit scherm weg en heb ik geen netwerkadres verkregen. Andere details: - ik kan wel draadloos connectie maken met het draadloos netwerk via onze belgacom modem, op andere plaatsen heb ik nog nooit problemen gehad om draadloos te connecteren - driver van netwerk kaart (Intel® Wireless WiFi Link 4965AGN) heb ik geupdate, maar dit heeft geen effect gehad - ik kan wel via de utp kabel connectie maken met de router en op internet - een andere laptop kan wel connectie maken met het draadloos netwerk, dus ik heb al zo'n vaag vermoeden dat het aan mijn laptop ligt maar wat??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.