Ga naar inhoud

Jot

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jot

  1. Ok , als ik dan apart een SATA kabel koop heb ik dus voldoende met die SSD waar Asus naar linkt heb ik alles dat ik nodig heb ? Dan lijkt me dat een heel goede aanbieding Bedankt
  2. Ja, had ook al wat opzoekwerk gedaan en vond idd alleen een paar slechte aftersale beoordelingen... Kan je me vertellen waarom deze duurder is ? Is daar dan zo'n montagekit bijgeleverd ?
  3. Wow, die is echt goedkoop! Zijn die van de vrachtwagen gevallen ofzo 164 €... jammer dat het adres zo ver in NL is, anders ging ik hem wel afhalen. Weet toch niet zeker of die site helemaal zuiver is, of heb jij er al goede ervaringen mee ?
  4. Bedankt , maar waarom is er zo'n groot prijsverschil tussen een SSD van pakweg intel of die OCZ ? Betaal je dan vooral de naam want die schrijfsnelheid etc. lijken me niet heel verschillend ?
  5. Omdat ik lichtelijk teleurgesteld ben met de snelheid van men nieuwe laptop zou ik een SSD willen halen, het probleem is echter welke ? Ik heb het hier niet alleen over het merk, maar ook de grootte ervan... Ik ben niet zeker dat ik met 120 GB zal toekomen ( liefst onder de 200 € houden) , maar dit zal dan met extern geheugen opgelost moeten worden, de laptop heeft immers geen plaats voor een 2de schijf ... Ik heb het over deze laptop van campusshop. Bedankt:-)
  6. Het zal die worden dan de duurste dingen meepakken is toch niet echt veilig, bedankt!
  7. Ik zal nu waarschijnlijk de ASUS N56VZ halen, en eventueel een SSD installeren... dan spaar ik mijn overgebleven centjes wel voor een echte gaming PC. Ik denk trouwens dat deze wel goed genoeg is om huidige games aan te kunnen, op een lagere setting
  8. Die alienware ziet er inderdaad mooi uit, maar ik heb altijd het gevoel dat je ook meer betaald dan wat de laptop zou mogen kosten... Ook ben ik niet zeker over de beste kaart die je optioneel kan meekrijgen, ik heb gelezen dat deze BF3 maar net op medium kan afspelen, dat vind ik niet echt positief voor de toekomst ervan, ookal is BF nu een van de zwaarste games.
  9. Ja het is echt een franse site, ze zetten dan "Belgique" maar niet "België" ... Er staat ook dat het meer dan 15 dagen duurt voordat hij terug leverbaar is.. Niet dat ik het zo snel nodig heb maar toch. Zou ik het dan via amazon proberen, of wachten tot er een aanbieding komt in Belgie / Nederland ?
  10. Inderdaad, die site had ik ook al gezien... Ik ken de site niet echt en weet dus niet of het betrouwbaar is. PC Portable MSI GE70 0ND-054FR - Intel Core i7-3610QM 8 Go 750 Go 17.3" LED NVIDIA GeForce GTX 660M Lecteur Blu-Ray Graveur DVD Wi-Fi N/BT Webcam Windows 7 Premium 64 bits (garantie constructeur 2 ans) (GE700ND-054FR) sur LDLC-PRO.com BELGIQUE deze prijs is echt erg laag, omdat hij op amazon al 1250 dollar kost...
  11. Nee dat is het (oudere) model met de GT 650M, ik heb de site al gecontacteerd met de vraag of ze de 0ND versie zouden aanbieden, maar ze konden hier geen antwoord op geven.
  12. Waarvoor heb ik een PC nodig ? - School, maar ik zou er ook graag degelijk op kunnen gamen ( BF3 maar niet op ultra graphics) Wat is mijn budget ? - +-1300 Een merkcomputer of een samenstelling ? - Merk liever maar samenstellen als het moet Ga ik overklokken ? - Waarschijnlijk niet Ga ik later upgraden ? -Ja, SSD in plaatsen , ... Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? - / Ga ik zelf assembleren ? - Nee Heb ik een besturingssysteem nodig ? - Windows 7 64 bit Ga ik zelf installeren ? - / Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? - Niet echt, liefst wel een mooi design Heb ik nog randapparatuur nodig ? - Niet in budget gerekend Heb ik specifieke wensen ? - Transporteerbaar Woont u in Nederland of België, wil u bestellen bij een specifieke (web)winkel ?- België, niet echt. Ik heb zelf al wat rond gekeken, en de MSI GE70 OND ( die met GTX 660M) spreekt me echt wel aan, qua looks, specs, en gewicht Alleen kan ik hem niet vinden in België of Nederland... Mijn eerste vraag is dus : Is dit een goede keuze om nog wat gaming te doen, of zijn er betere alternatieven voor dit budget ? En als dit een goede keuze is, kent iemand dan een plek om hem te bestellen of zou ik hem importeren uit US ( vrees de tax een beetje) Bedankt !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.