Ga naar inhoud

Xylan

Lid
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Xylan's prestaties

 1. Niet dat ik moeilijk wil doen, maar ik heb liever een router waarbij de antennes ingebouwd zijn. Ik heb nog wat verder zitten zoeken, en voor quasi dezelfde prijs zou ik de Linksys EA3500 kunnen krijgen. Zou dit een goede router voor mijn vereisten zijn ?
 2. Qua prijsklasse had ik gedacht aan € 75, met een maximum van € 100. De nieuwste generatie wat betreft Wi-Fi is niet meteen noodzakelijk, en ik vermoed dat dit meteen ook al boven mijn budget gaat. De verbinding die ik nodig heb is maar voor doorsnee verbruik. Vooral het bereik van de router is voor mij van belang. Alvast bedankt voor de hulp !
 3. Niemand die kan helpen ? Ik heb zelf al wat zitten zoeken, en kom vooral producten van merken als Sitecom, Linksys en Netgear tegen. Zijn er mensen die ervaring met deze merken hebben ?
 4. Hallo, Ik ben op zoek naar een draadloze router, met een zo groot mogelijk bereik. Wat kunnen jullie mij aanraden ? Dank.
 5. Ubuntu kan ik zonder problemen opstarten, maar de harde schijf die ik wil verkennen, is niet zichtbaar tussen de overige media. Wat nu ?
 6. Bedankt voor het snelle antwoord, Asus. Ik zal jouw advies één van de komende dagen uitproberen. Uiteraard hoop ik dat dit meteen de oplossing is. Ik hou jullie op de hoogte.
 7. Hallo, Ik heb kort geleden een oude computer van de zolder gehaald. Bij het opstarten werkt de oude rakker jammer genoeg tegen. Bij het laden van Windows start hij telkens opnieuw op, een oneindige lus dus. Ik heb wel een hersteldiskette liggen om de software te herstellen, maar daardoor verdwijnen ook de bestanden die nog op de computer staan. En het is eigenlijk net daarom dat ik het apparaat erbij heb gehaald. Ik heb de oude harde schijf al uit die pc gehaald, en geprobeerd om deze aan te sluiten op een recentere computer. De aansluiting van mijn HDD is SATA, terwijl de oude nog via een IDE-verbinding is. Ik kan de oude HDD zowel rechtstreeks op het moederbord aansluiten, of als slave op de kabel van de dvd-drive. In beide gevallen is de schijf zichtbaar bij 'Computer', maar ik kan ze niet openen of de bestanden verkennen. De enige mogelijkheid die ik krijg is om de schijf te formateren (Windows 7). Bestaat er een manier of een programma om de inhoud van de schijf toch nog zichtbaar te krijgen, en ze ook te kopiëren naar een nieuwe locatie ? Alvast dank.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...