Ga naar inhoud

sabke65

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door sabke65

  1. Neen, het is een laptop die ik gebruik van school en die is momenteel gesloten. Bedankt voor de hulp.
  2. lukt niet, fixexec heb ik op pc in een gast folder gezet, maar wil nog niet runnen; de administrator vraagt steeds een paswoord; ik heb deze laptop in bruikleen en heb dus geen paswoord. kan ik dat ergens resetten dat ik zelf een paswoord kan invullen?
  3. is toch gelukt om de code in te geven, maar ik krijg bericht : serical key is invalid
  4. activeer/registreer je platinum virus met deze sleutel: 64C665BE-4DE7-423B-A6B6-BC0172B25DF2 De sleutel zal de onechte waarschuwingen, die je nooit moet geloven, buiten werking stellen ik kan het niet registreren want als ik wil activeren kom ik op yes, activate LSP en dan kom ik op scherm om gegevens van credit card in te vullen
  5. nee ik doe wss iets fout, het lukt me niet om programma open te krijgen of te downloaden
  6. heb al verschillende malen geprobeerd om hijack this (op stick) te laten uitvoeren op de geïnfecteerde laptop maar het lukt niet. Ik kan niets downloaden op de pc. Eigenlijk wordt alles geblokkeerd.
  7. Kan iemand me helpen? vanavond heeft zich op mijn laptop geheel zelfstandig het Live Security Platinum virus geïnstalleerd. Ik krijg constante pop ups dat mijn laptop geïnfecteerd is en dat ik het LSP moet activeren om de infecties te verwijderen. Ik geraak niet op het internet dus kan niets downloaden van programma om het te verwijderen. Zijn er nog mensen die hetzelfde probleem hebben gehad en dit hebben kunnen oplossen????? Laat me dan snel iets weten thanks
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.