Ga naar inhoud

R van Dieren

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

R van Dieren's prestaties

  1. Wanneer in een ontvangen bericht een hyperlink zichtbaar is en hierop geklikt wordt, wordt de link niet geopend en volgt er een melding van <niet toegestaan.....>...< neem contact op met uw systeembeheerder....> enz Dit deed zich voor nadat er een aantal (windows) updates hadden plaats gevonden. het heeft vermoedelijk te maken met rechten of iets dergelijks. Bij het klikken op een hyperlink op een (betrouwbare) site hetzelfde verhaal. Staat er ergens iets te strak (veilig) ingesteld ? Betreft het nou een mail-issue of een IE issue? wie weet raad? alvast bedankt R van Dieren PC Helpforum moderator bericht: E-mail adres verwijderd om misbruik te voorkomen.
  2. Goedemiddag. Ik heb al enige jaren een Acer laptop (type <...>) en de laatste tijd heb ik tijdens gebruik last van een flikkerend beeldscherm. Dit gebeurt onregelmatig tijdens gebruik. Wanneer je dan de bovenkant van het scherm vastpakt en deze iets meer naar achteren kantelt (of naar voren) dan is het weer (soms tijdelijk) verholpen. Mijns inziens een los contactje en niet zozeer een groot defect. Kan ik hier met de nodige voorzichtigheid zelf iets aan doen? Ik denk dat aanbieden aan de dealer ed in de munten gaat lopen, en uit de garantie ben ik ook al. Ik hoor graag wat advies cq tips. vriendelijke groet Ron van Dieren
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.