Ga naar inhoud

Joertje29

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Joertje29

  1. Ik heb al een tijdje last van een erg traage laptop en wil daarom Win7 opnieuw op mijn laptop zetten. Alleen nu is mijn vraag of het mogelijk is om Win7 opnieuw erop te zetten of het systeem te resetten, zonder dat ik een serial code/Win7 CD nodig heb want die ben ik namelijk kwijt. Alvast Bedankt.
  2. Mensen mijn probleem is opgelost !!!! Dankzij dit filmpje: Helemaaal blij Ook bedankt voor jullie reacties en dingetjes
  3. Ja ik heb wel de laatste versie maar t probleem is er nog steeds , ik probeer nu wat in de Eigenschappen van een van de games maar lijkt ernaar uit te zien dat dat ook niet gaat werken.
  4. Naja de laptop is 3 dagen oud dus, ik denk dat het niet helpt om een systeemherstel te gaan doen. En of de videokaart kapot is lijkt me dan ook niet? Ik heb net de laatste DirectX gedownload via uw link, alleen klopt het als ik via Configuratiescherm ga naar Progammas en Onderdelen. Dat dan DirectX er niet tussen staat?
  5. Het probleem is als ik een game opstart (maakt niet uit welke) word het een veel kleinere resolutie dan de resolutie die ik op mn bureaublad heb. Resolutie aanpassen in het spel werkt niet, het blijft het zelfde. Dit probleem is bij alle spellen die ik speel op deze laptop. Driver opnieuw geinstalleerd heb ik net gedaan zonder goed resultaat.
  6. Hoop dat we uit een antwoord kunnen komen hoe het opgelost kan worden.
  7. Progamma geinstalleerd, z'n werk laten doen en hier is het logje. http://speccy.piriform.com/results/wBKjMoinFlZjS8AFvt83sl5
  8. Ik ga nu het progamma downloaden, post zo het logje.
  9. Hallo.. Ik heb een probleem met mijn laptop die ik deze week heb aangeschaft. Ik speel regelmatig spellen zoals; FIFA12, MW3 en GTA4. Dus heb deze gelijk op mijn laptop gezet, en nu is mijn probleem als ik een van die spellen opstart dat ik in een andere resolutie terecht kom die veel kleiner is dan de resolutie die ik heb op mijn bureaublad heb. (IN-game resolutie aanpassen werkte niet. en via Configuratiescherm -> Beeldscherm -> Resolutie aanpassen, werkte ook niet) Specs: Win7 Intel Core i3 4GB Radeon HD 7470M Help? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.