Ga naar inhoud

Willem Hogema

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Willem Hogema's prestaties

  1. Dit is wat ik krijg als ik via internet explorer print van mijm email adres.
  2. Ja vanui ie. lukt het om te printen,ook kan ik een pfd bestand printen vanuit google. Bedoel heb net een E ticket besteld via Google en kon hem als pdf bestand gewoon printen. Alleen vanuit mijn email account van gmail kan ik niet printen. En documenten print hij een blanco pagina. zeer vreemd.
  3. IK werk met Google en heb ook internet explorer op de pc staan. het e-mailadres is een Google mail adres Dus een gmail adres. Als ik vanuit mijn Gmailadres wil printen dan verschijnt er een scherm waarop staat voorbeeld aan het laden,en verder gaat hij niet,dit terwijl hij het altijd normaal gedaan heeft. Denk dat er een instelling is veranderd door een van mijn huisgenoten zonder dat hij of zij dat in de gaten heeft gehad.
  4. De printer print nu wel af in explorer,maar in Google en van mijn email account print hij niet,hij geeft dan geen voorbeeld het zit dus in Google maar wat?
  5. Oke de printer kan weer scannen en de drivers zijn weer geïnstalleerd,alleen kan nog niet printen hij blijft laden van het document.
  6. IK ga kijken had daar al meer over gehoord,ik moet ze dan wel compatibel maken met win 7.
  7. We hebben het over een Dell printer type A940 De fabrikant Dell heeft geen drivers meer beschikbaar. Hoop eigenlijk dat iemand mij de drivers kan opsturen of zoiets. De printer werkte uitstekend en is in goede conditie.
  8. Nee helaas niet,heb zoals hierboven beschreven de printer volledig verwijdert,maar nu kan ik hem niet meer installeren de bijgeleverde cd rom pakt hem niet meer.
  9. Goedenavond, Heb een pc met windows 7 ultimate64 b. Op dit moment kan ik niet printen vanuit mijn gmailaccont het document blijft steeds opladen. Mijn brouwser is google chrome. Documenten print hij ook niet,dat wil zeggen de printer de printer gaat wel printen,maar er komt niks op papier. Echter het printen ging voorheen probleem loos via mijn Gmail account Hij print wel gewoon een testpagina. Wie kan mij helpen.. Alvast bedankt.
  10. Ja op mijn oude pc win xp professionel werkte het goed en nog steeds. Maar dat was 34 bit. Schijf is niet geformatteerd.
  11. Nee krijg geen venster van Maxtor te zien. Hij staat wel bij apparaten met pictogram,en de pc geeft ook aan dat stuurprogramma`s correct zijn geïnstalleerd en dat het apparaat correct werkt . Maar krijg hem niet open.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.