Ga naar inhoud

Goracing

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Goracing's prestaties

  1. Bedankt om mij op de hoogte te houden, indien ik een of andere info vind voor het probleem zal ik zeker niet nalaten om hier een berichtje achter te laten! Nu heeft mijn dochter ook hetzelfde voor de andere twee voorlopig nog niet , maar hoe lang nog ??????? Groeten
  2. Hallo, 1. Paswoord heb ik veranderd 2. Apps en spellen zijn verwijderd 3. Ik kom maar af en toe op FB dus teveel i-like kan dus ook niet, chatten gaat wel. 4. Probleem stelt zich al vanaf mijn laatst verzonden bericht dd 29 juli 2012 5. FB werkt niet mee, mails worden niet beantwoord. 6. Alle instellingen nagekeken - niets gevonden:hmpf: .... maar niets kan mij verder helpen Toch bedankt voor de reacties !!
  3. Ik heb FB geopend op de pc van het werk en telkens krijg ik hetzelfde pop-up scherm met de tekst dat de functie tijdelijk geblokkeerd is.
  4. Hallo, Ik ben al een geruime tijd op zoek naar een oplossing voor mijn probleem die ik heb op Facebook. Ik kan nl. geen berichten meer versturen , zelfs de appreciatie van leuk vinden wordt niet meer aanvaard. Steeds krijg ik de melding dat deze functie tijdelijk geblokkeerd is. Ik verstuur geen berichten die ongepast zijn (nooit waarschuwingen hiervoor ontvangen) of teveel berichten verstuurd. Ik ben nog maar pas lid geworden van FB en bij de start waren er geen problemen. De kinderen zijn ook lid geworden en zij ondervinden geen problemen. 4 accounten aangemaakt via dezelfde pc, elk account met een ander e-mailadres. Heeft er iemand hiervoor een oplossing? Dank u voor de reacties !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.