Ga naar inhoud

TinkieWinkie

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

TinkieWinkie's prestaties

  1. Ondertussen is het probleem opgelost. Stuurprogramma en netwerkkaart opnieuw geïnstalleerd, access point en modem volledig gereset. Ik hoop dat het probleem zich niet meer stelt. Toch bedankt om me te willen helpen.
  2. Beste Sinds gisterenmiddag krijg ik wel verbinding met mijn accesspoint, maar wil mijn computer niet meer op het internet. Ik krijg enkel een lokale netwerkverbinding ( geen internettoegang ) . Wanneer ik op probleem oplossen klik, krijg ik de melding dat er een probleem is met de primaire dns-server. Ik zit bij Telenet. Vanmiddag heb ik samen met de klantendienst een heel resem tests gedaan, volgens de klantendienst is er een programma op mijn pc aanwezig dat ervoor zorgt dat ik niet op internet geraak. Volgens hen is de accesspoint, de connectie met de server, de ping test ok. Enkel de connectie met de dns-server lukt niet. Bij mijn internetpagina komt "pagina kan niet weergegeven worden." Mijn partner kan met zijn pc echter wel op het internet. Kan iemand me helpen? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.