Ga naar inhoud

Thirza

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Thirza's prestaties

  1. De afgelopen week volop pc problemen. Hij valt telkens uit. Indien ik een paar uur erachter heb gezeten, valt ie zo om de minuut uit. Ik kom volgende dingen tegen, blue screen, minidump, system service exception. Heb eerder deze week google chrome en firefox eraf gegooid, leek even te werken. Maar nu opnieuw hetzelfde probleem. Wel lijkt het met internet te maken te hebben. Heb nu niet op internet gezeten op pc, en hij valt niet uit (dit bericht is vanaf een laptop). Wat kan ik hier tegen doen? Zelf nl. geen idee!
  2. De afgelopen week volop pc problemen. Hij valt telkens uit. Indien ik een paar uur erachter heb gezeten, valt ie zo om de minuut uit. Ik kom volgende dingen tegen, blue screen, minidump, system service exception. Heb eerder deze week google chrome en firefox eraf gegooid, leek even te werken. Maar nu opnieuw hetzelfde probleem. Wel lijkt het met internet te maken te hebben. Heb nu niet op internet gezeten op pc, en hij valt niet uit (dit bericht is vanaf een laptop). Wat kan ik hier tegen doen? Zelf nl. geen idee!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.