Ga naar inhoud

sabasNL

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door sabasNL

  1. De handleiding liet me zien dat ik een stap vergeten was die nodig was in deze situatie. Hartstikke bedankt!
  2. De afbeelding was inderdaad niet leesbaar, daarom had ik ook een hyperlink onder "hier" geplaatst, maar in ieder geval zijn hier de twee afbeeldingen: MiniTool Partition Wizard http://i.imgur.com/3ZfNI.png Schijfbeheer http://i.imgur.com/ajywB.png Zoals gezegd kan ik geen van beide de niet-toegeweze ruimte worden aangewezen aan E: Data
  3. Hallo. Ik heb 3 partities gemaakt van mijn 1TB harde schijf in mijn computer (zie screenshot). Nu heb ik al een deel unallocated gemaakt, ~50GB, en zou ik deze willen toevoegen aan mijn E: Data partitie. Dit lukt niet. Ik heb deze unallocated van D: Program Files gehaad (die partitie via Schijfbeheer van Windows 7 zelf verkleind). Ik heb op aanraden van meerdere fora, waaronder deze, het programma MiniTool Partition Wizard Home Edition v7.5 gedownload en geïnstalleerd, zoals te zien valt op de screenshot. Nu kan ik hier nog steeds niet toevoegen aan mijn E: Data partitie. Ik weet hoe het programma werkt (ik heb vroeger een partitie vergroot op precies deze manier, zelfde programma maar oudere versie, op een andere computer). Het zou simpel moeten zijn nietwaar: Ik gebruik de Move/Resize Operation, sleep de balk over het grijze deel wat unallocated memory aangeeft, reboot, en mijn partitie heeft nu het aantal GB's extra dat ik eerst unallocated had. Dit werkt dus niet. Er is geen spoed bij maar hulp zou handig zijn aangezien ik nog maar 4GB vrij over heb op E: Data, en dit is mijn partitie voor opgeslagen bestanden, documenten en mijn persoonlijke data en bibliotheken. Ingevoegde foto lukte niet goed, dus bij deze de screenshot hier
  4. Ah, bedankt. Ik zie dat er programma's tussen staan bij de handleiding die ik zelf ook heb maar eigenlijk niet wist uit te schakelen. Ik ga dat zeker proberen, bedankt!
  5. De computer start ietsjes langzamer op, maar ik denk dat dit gewoon vraagt om binnekort een grote schoonmaak van programma's, downloads, etc. en misschien vervolgens een defragmentatie. Verder ziet het ernaar uit dat alle problemen zijn verholpen. Ik wil niet te vroeg juichen dus kijk ik nu nog even een dagje hoe het gaat, en als dat helemaal goed gaat zal ik het markeren als Opgelost. Hartstikke bedankt voor de hulp, heeft me veel moeite en problemen bespaart!
  6. Ja, ik heb die tip al vaak gelezen haha. Toen ik op een moment realiseerde dat MSE sommige dingen niet scande die Avast wel deed, heb ik MSE uitgeschakeld en Avast alleen gebruikt. Maar bedankt.
  7. Bedankt voor de snelle reactie! ComboFix.txt 3-8-2012 - Pastebin.com Note: Avast Antivirus en MSE staan op mijn computer, maar Real-Time beveiliging was uitgeschakeld (volgens mij is dit automatisch in Veilige Modus, maar heb het voor de zekerheid ook zelf gedaan). Dus ik neem aan dat dit goed ging. EDIT: Ik zit atm weer in Normale Modus sinds de herstart door ComboFix, en het runned nu opzich redelijk goed maar ik ben zeker dat de problemen niet weg zijn.
  8. Hallo allemaal, Sinds 5 maanden heb ik mijn PC volledig omgebouwd en ben ik met een schone lei begonnen, en sindsdien voldoet het compleet aan mijn eisen. Snel en krachtig, wat handig is aangezien ik mijn PC voor van alles gebruik zoals gamen en video editing. Nu heb ik sinds een week opeens verschillende problemen met mijn PC. Rond de tijd dat deze problemen begonnen heb ik alleen mijn videocard drivers geupdate (AMD CCC), Logitech Gaming Software geïnstalleerd (nieuwe muis) en verschillende games gedownload, legaal en veilig via Steam (Valve Software). Ik heb niets riskants gedaan laatste tijd en ben nu dus ook best verrast met de problemen die ik heb. Mijn problemen zijn: Computer loop vaak vast tijdens het opstarten van programma's en services. Dit gebeurt op het bureaublad, dus inloggen gaat prima. Vaak laad hij niet alle icoontjes op mijn bureablad. Het komt soms voor, ik zou zeggen 1 in de 4 keer dat ik de computer opstart. Het opstarten gaat zoinzo veel langzamer dan normaal, van inlogscherm naar draaiend op 100% duurt normaal rond de 10 seconden. Nu gebeurt dit vaak nog niet eens binnen een minuut. Vervolgens, als de computer dus überhaupt voorbij 1 komt, bevriest explorer.exe, en soms andere programma's zoals Google Chrome en Java regelmatig. Dit duurt vaak ergens tussen 3 seconden en een minuut. Opmerkelijk vind ik dat ik totaal geen last heb met gamen of andere zware taken. Daarbij heb ik regelmatig nog een probleem, en dat zijn regelmatige "lagspikes". Af en toe bevriest alles even of valt internet plotseling weg, om vervolgens weer verder te gaan. In mijn ogen lijkt dit alsof er een virus of andere infecties aanwezig zijn, maar verschillende virusscans hebben niet veel kunnen vinden. Er zijn wel wat bestanden succesvol opgeschoond maar het heeft niet geholpen. De computer is duidelijk wat langzamer dan dat het hoort te zijn. Ik heb het aantal opstart programma's verminderd en probeer onnodige programma's af te sluiten, maar alles blijft langzaam. In Veilige Modus werkt mijn PC perfect en gaat alles zoals het hoort; Maar natuurlijk kan ik niet in deze modus blijven en heb ik wel mijn drivers nodig. Ik heb 1x (eergisteren) mijn PC 24 uur kunnen laten draaien zonder veel problemen, iets langzamer maar verder gewoon OK. Uiteindelijk moest ik hem uitzetten omdat hij totaal bevroor, net voordat ik een geplande back-up wilde starten. Ik heb op dit moment geen herstelschijf of back-up van dit systeem, en mijn programma's en Windows boeien mij niet veel maar mijn data is onmisbaar. Ik heb begrepen dat Hijack This nodig is, dus bij deze: http://pastebin.com/URtkiqEk Alvast bedankt voor het helpen! -Bas
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.