Ga naar inhoud

froos

Lid
  • Items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

froos's prestaties

  1. Een wat late reactie: mijn apps voor de video zijn up to date. Ik denk dat het misschien toch een hardware probleem is. Mijn laptop is een i3 van 2010. Wel met meer geheugen en een SSD. In ieder geval bedankt voor alle hulp. Groet, Frans
  2. Het led-lampje op mijn laptop "flikkert" om de paar seconden. Als ik in taakbeheer kijk is de processor steeds bezig. Weet je wat het onderstaande plaatje betekend: groen blaadje + onderbroken? Komt veel voor bij mijn taakbeheer.
  3. Gedaan.Jullie bedankt voor de hulp. Succes verder. kprm-20200222225049.txt
  4. Het is een stuk beter geworden, maar het is er nog niet helemaal uit. Ik heb nog een even nodig om naar de audiokant te kijken. Ik herinner me van vorig jaar dat als ik muziek via bluetooth naar een versterker stuurde er ook om de paar seconden een hapering was en dat zit nu nog in het videogeluid. Het haperen van het beeld zelf is veel beter. Je hebt me al een heel eind op weg geholpen. Chapeau!
  5. Ik kon geen verwijderen vinden, dus staat de hack in quarantaine. Bijgaand het logbestand. AdwCleaner[C00].txt
  6. Begrijp niet helemaal wat er gebeurd is, ik kon niet inloggen en heb een nieuw wachtwoord aangevraagd en nu zijn mijn oude items weer naar voren gekomen. Kennelijk heb ik twee accounts bij jullie. Nou ja, beter te veel dan te weinig.
  7. Stap2, zie onder Programma's: W10 Pro is een geupgrade versie van W7 die origineel op mijn Laptop stond. MsOffice 2016 is een OEM-versie die ik gekocht heb en die ik al een keer opnieuw gedownload heb via mijn mivrosoftaccount. Dus dat zou allemaal in orde moeten zijn. Fixlog.txt
  8. Stap 1 is zonder problemen gegaan, maar ik kan fixlist.txt niet vinden in je bericht.
  9. Dit leverde alleen op dat de PC health monitor geïnstalleerd moest worden. Dat heb ik dus gedaan. Alles ziet er normaal uit. Het gaat hier om KPN uitzending gemist. Nog iets: als ik alle programma's afgesloten heb is de harde schijf nooit helemaal in rust. Om de x seconden flikkert het HD lampje even op. Ik vraag me af of dat er iets mee te maken heeft.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.