Ga naar inhoud

Shelly1991

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Shelly1991

  1. De grootte is 545 kb en ik ga het originele bestand niet kunnen bekijken want ze woont in Amerika. Alvast bedankt voor de snelle reactie!
  2. Een vriendin van mij heeft mij een mov.file gestuurd maar als ik het open met quicktime player krijg ik juist een afbeelding. Als ik er op klik loop het gewoon af en wat ook raar is dat de speeltijd 00:00 is? Heeft ze me het verkeerd doorgezonden ofzo? Als iemand hier een oplossing heeft hoor ik het graag... Alvast bedankt!
  3. Heb het geprobeerd te converteren maar er komt op dat het mislukt is en de test met een tweede pc heb ik nog niet kunnen doen.
  4. Ik heb dit al een paar keer gedaan maar het gaat niet. Ik denk niet dat het filmpje kapot is ik denk dat er gewoon iets ontbreekt op mijn pc voor het te doen werken ofzo :s
  5. Hallo iedereen, Ik heb net een filmpje doorgestuurd gekregen dat erg belangrijk voor mij is maar ik kan het nu niet openen. Het is een MOV bestand en ik heb het al proberen te open met VLC, QuickTime en Windows Media Player maar niets lukt. Ik ben echt niet goed met zo problemen op te lossen. Kan er mij hier iemand met helpen? Groetjes Shelly
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.