Ga naar inhoud

Martin1964

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Martin1964

  1. met grof geschut het probleem aangepakt: het programma van mn pc verwijderd (incl. de templates van alle websites) en vervolgens het programma vanaf cd opnieuw geinstalleerd....met het klamme zweet op mn rug maar alles werkt weer! Dank voor jullie reakties!
  2. ik snap er helemaal niks van: al drie jaar werk ik probleemloos op dezelfde manier en van de ene op de andere dag opeens dit probleem....maar goed, ik ga dr verder mee aan de slag!
  3. Hoi, hoewel ik redelijk ervaren ben met computers stuit ik sinds een paar dagen opeens op het volgende probleem: ik bouw websites met Netobjects Fusion 11.0, dat ik altijd als administrator open. Sinds een paar dagen weigert dit programma opeens te openen en zegt steeds: "onjuiste parameter" Via een omweg weet ik de door mij gemaakte websites wel te bereiken en te bewerken maar als ik wijzigingen in de websites wil opslaan krijg ik weer een foutmelding en sluit Fusion met de mededeling: netobjects fusion werkt niet meer....en weg is alles. Iemand enig idee hoe dit opeens kan? Bij mijn weten is er niets veranderd aan mn pc instellingen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.