Ga naar inhoud

Tjoeptjie

Lid
  • Items

    293
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Tjoeptjie's prestaties

  1. Dat is een goede tip Eddy X want mijn oude is een Samsung SSD en ik denk dat mijn nieuwe ook wel een Samsung SSD gaat worden.
  2. Ja, die steekt er nu ook in... Alleen is ze wat klein geworden...😉 Alvast bedankt voor de snelle reactie. AOMEI Backupper Standard is toch het programa om te klonen hé...
  3. Beste Falstring Het betreft een desktop, waar ik voorheen ook al een schijf heb van vervangen maar dit is al even geleden daarmee dat ik dit vraag.
  4. Ik zou graag mijn harde schijf vervangen. Ze begint te klein te worden, 256Gb. Is er iets waar ik moet op letten? Ik dacht dat het sowieso een SATA was aangezien ik de andere aansluitingen niet ken...😬 AOMEI Backupper Standard is het programma om te klonen dacht ik?
  5. Hey Eddy Bedankt voor de link, voeding is besteld...👍
  6. Hey Eddy Ik heb het stickertje er voorzichtig afgekregen maar daaronder is het één stuk gegoten plastic. Dus ik denk dat ik best een nieuwe voeding koop. Is dit standaard of kunnen jullie mij daar mee helpen?
  7. Ik heb eigenlijk enkel vet, motorolie, WD40 en slotspray...is WD40 geen goede optie dan? Of zou dit te snel opgelost zijn?
  8. Ik heb er twee foto's van genomen. Maar indien ik hem moet vervangen zal dit niet voor mezelf zijn. Staat gesoldeerd op een printplaatje. Heb hem helemaal proper gemaakt en hij is toch veel stiller nu...🤞
  9. Nee, de stick is zelfs niet herkend in schijfbeheer...
  10. Nee, ik zou niets liever doen dan de stick te formateren, maar hoe doe je dit als deze niet zichtbaar is voor Windows?
  11. Een tijdje terug hebben jullie mij geholpen met een harde schijf die stuk was. Deze is ondertussen vervangen, waarvoor dank. Toen ik mijn pc toch moest openen heb ik hem ineens gestofzuigd omdat dit nu toch handig was. Maar sindsdien maakt de computer meer lawaai. Is dit the fan die stuk is of iets anders, maar iedereen in mijn gezin begint erover te klagen.
  12. Dit krijg ik steeds als ik mijn usb-stick in eender welke computer plug. Is deze nog te redden of vuilbak?
  13. Even een praktische vraag, omdat ik hier een leek in ben, gewoon rechtermuisknop op mijn E-schijf en kopiëren naar de nieuwe schijf?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.