Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

jansto61

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. hoe kan ik dit dan oplossen want als ik dezew bestanden naar mijn media speler overzet dan krijg ik het ook op mijn tv en die is wel voor 3 d geschikt
  2. het probleem is dat als ik een 3d film download ik als de film binnen is een gesplitst beeld heb dus op 1 scherm twee dezelfde beelden heb is geen gezicht
  3. krijg ik dubbel beeld twee dezelfde beelden naast elkaar ligt dit aan mijn pc of video kaart
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.