Ga naar inhoud

leotje

Lid
  • Items

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

leotje's prestaties

  1. Verzenden en ontvangen in outlook gaat prima. Inmddels draait wlm ook beter, ik ben druk bezig met het verwijderen van berichten. Ik heb nu twee mailboxen:-).
  2. Het exporteren lukt niet, ik krijg de volgende foutmelding: Kan niet exporteren. Er is een fout opgetreden tijdens het initialiseren van MAPI. Outlook 2010 heb ik als standaard email account in gesteld dus ik snap de foutmelding niet.
  3. Jion, Gisteren CC cleaner gebruikt en daarna WLM opnieuw geinstalleerd. Daarna heeft WLM de gehele dag probleemloos gedraaid. Vanmorgen wederom vastlopers, dit is toch vreemd? Wellicht toch handig om naar een andere mail over te stappen, ik denk aan Outlook maar .. Hoe importeer ik mijn email (vanaf de harde schijf) vanuit live mail naar outlook. Exporteren vanuit live mail lukt niet omdat deze steeds vastloopt.
  4. Is het nuttig om CCcleaner een keer te laten draaien?
  5. Gisteren nog systeemherstel gedaan, live mail 2012 geinstalleerd. Vandaag opgestart, maar weer een vastloper ondanks dat de mailbox leeg is. Dus een volle mailbox is niet de oorzaak.
  6. Hoe importeer ik mijn email (vanaf de harde schijf) vanuit live mail naar outlook. Exporteren vanuit live mail lukt niet omdat deze steeds vastloopt.
  7. Nee nog niet. Ik zal eens proberen.
  8. [ATTACH]20409[/ATTACH] sfcdetails.txt
  9. Je bedoelt waarschijnlijk mijn webmail (ik heb planet). Maar daar zitten de mailtjes niet in.
  10. Probeer ik te doen maar elke keer loopt WLM vast Is er een andere manier om ze te deleten? Via de C-schijf in de map Microsoft/WindowsLiveMail?
  11. Ongeveer 4000 mailtjes, 1,53 GB
  12. Gisteravond dit gedaan Verwijder ook deze mappen zodat je zeker weet dat je alles van windows live verwijderd: C:\Users\(JOUGEBRUIKERSNAAM)\AppData\LocalLow\Microsoft\Windows Live C:\Users\(JOUWGEBRUIKERSNAAM)\AppData\Local\Windows Live daarna dit Windows Essentials - Download Windows Live Essentials En toen had ik live mail weer maar Vanmorgen weer opgestart en weer de vastlopers met dezelfde foutmelding in het logboek. Ik wordt er een beetje gek van.
  13. Hebben jullie ervaringen met WLM uninstaller?
  14. Zegt jullie dit wat?The ‘Complete’ Uninstall/Reinstall Method For Windows Live Mail « The Field Guide
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.