Ga naar inhoud

Custard

Lid
 • Aantal items

  240
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Custard

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ok, geen probleem. Ik zoek er wel een oplossing voor. Bedankt voor de info en je tijd.
 2. Ja ik heb al wel een paar pc's erdoor gejaagd. Nu heb ik al een +-6 jaar een HP i7 64bit 12GB ram en draait Win8. Ja, ik ben een heeeeel fervente verzamelaar van muziek (bepaalde muziek die nog steeds niet zo geapprecieerd wordt) en ik download heel veel. Als mensen geheel gratis muziek aanbieden op hun blog/site en die valt onder mijn smaak dan haal ik het af. Dat is dagelijks en ik gebruik dit ook alleen voor privé gebruik. Plus, ik bewerk graag muziek en daar kruipt tijd in. Toen ik nog cd's/dvd's kocht zat ik al aan een collectie die enorm was (+- €100.000) en die is ten onder ge
 3. Ik denk dat ik dit al eens ooit heb gevraagd hier op de site maar doe toch nog eens een gokje.... (Hopelijk zet ik dit onder het juiste topic? ...sorry anders 😖) Wat is eigenlijk het beste wat ik kan doen i.v.m. een heel grote library aan muziek? Ondertussen zijn er problemen met Winamp en speelt deze niet meer af zoals gewoonlijk. MediaMonkey heb ik terug op de pc gezet en de hele zaak is al dagen aan het scannen naar bestanden om toe te voegen aan de muziekbibliotheek. Nu komt het ergste... 4TB muziek.... IS er een player die dat aankan? Graag hoor ik jullie response.
 4. Hoi Calvus Ja ik had na de volledige verwijdering van AVG (alle stappen overlopen die je me hebt gegeven) de AVG free erop gezet. Na een eerste herstart van de pc, op vraag van AVG heb ik een volledige scan gedaan, up to date bijgewerkt en geplande scans ingesteld etc. Dit verliep prima tot ik de pc deze morgend terug op gezet had en plots weer een herstart van AVG wegens "je protectie is niet volledig, computer moet terug herop gestart worden" -> vervolgens vraagt hij ook een herstart met de keuze 10 min, 20 min etc... uitstel. En dit blijft AVG doen, een vicieuze cirkel m.a.w..
 5. Ik moet toch nog even vervelend doen, AVG Free vraagt alweer om een herstart van de pc. Ik heb al 2 keer een heropstart moeten doen.... Nu, misschien ben ik beter dat ik eens Kaspersky probeer? Ik merk ook dat bij de heropstart van de pc dat ik ook 2 keer mijn wachtwoord moet ingeven. Sinds die overschakeling van de AVG Pro trial naar AVG Free is dit begonnen.
 6. Fenométastique Alweer iets bijgeleerd, en ik die ondertussen ga stoefen dat ik binnenkort een cursus pc-beveiliging ga doen, aahuuummm .... Het zal niet iets zijn zoals jullie doen denk ik.
 7. Okido, bedankt kweezie wabbit. Ondertussen loopt AVG precies heel goed, geen overdadige meldingen meer voorlopig. (Misschien een stomme vraag maar kan ik al m'n topics willekeurig raadplegen die ik hier al heb gepost? Misschien makkelijker om dan zelf eens te kijken en het (meestal dezelfde) probleem(en) op te lossen dan dat ik steeds jullie ermee lastig val. Het is niet m'n bedoeling om jullie achteraf met nog meer problemen op te zadelen nadat ik er eens 'mee gemoeid' heb als je snapt wat ik bedoel...).
 8. Bedankt voor de tip nokiaprox Ik heb ondertussen alle stappen gevolgd van Calvus EN Avg (elke map wat ook met Avg te maken had) is volledig weg. Misschien veel geluk gehad maar heb geen onnodige zaken aangeraakt. Nu is het terug AVG Free installeren. (Sorry voor de late reactie maar t'vrouwke wou ne créme gaan eten....bwuuuuh....).
 9. Hi Calvus Het valt onder Windows 8. Ik heb al idd geprobeerd om AVG handmatig te verwijderen. Ook heb ik de stappen al ondernomen aangewezen door kweezie met de Remover, daarna CCleaner. Andere AVG producten heb ik er niet opstaan (of toch niet dat ik weet ). Ik wil gerust het één en ander ondernemen, dus let's play
 10. Hoi kweezie en kape Ja, ik kan het niet terugvinden bij de instellingen. Ondertussen blijft AVG vragen voor een opstart. Ik heb er een aantal screenshots van gemaakt. Ik kan misschien wel begrijpen dat als het programma geïnstalleerd is dat er een keer een opstart gevraagd word maar dit blijft (telkens ik de pc opstart).
 11. AVG vraagt toch nog steeds een herstart...
 12. Ik heb AVG Remover 2 keer laten doen, CCleaner heeft ook veel gefixed. Nieuwe AVG staat erop.... het heeft wel al een keer gevraagd om een herstart... Dit zal wel normaal zijn?
 13. Hoi hoi Ik hoop dat dit topic in de juiste categorie staat? AVG Pro 30 dagen trial is bij mij ondertussen al een tijd afgelopen en daarom heb ik een herinstallatie naar de AVG Free gedaan. Nu is het probleem dat als ik elke keer de pc start een herstart van AVG vraagt. Dus heb ik AVG volledig van de pc gegooid en daarna terug de AVG free erop gezet. Maar deze blijft een herstart vragen, telkens opnieuw en opnieuw... Wat is er mis mee? Of kan ik beter eens een andere (gratis) antivirus proberen? Kan iemand mij hierbij helpen? Vriendelijke groetjes
 14. Hoi hoi Ik heb de nodige info overlopen i.v.m. notificaties (privacy/veiligheid etc...). Daarbij dan ook ineens zo goed mogelijk alles een beetje ingesteld naar mijn goesting en het loopt prima ondertussen. Geen meldingen meer van bepaalde sites. En dankzij kweezie en stegisoft lopen bepaalde muzieksites ook heel soepel ondertussen. (Spijtig genoeg is dat altijd maar een tijdje dat alles goed loopt hé dus zijn jullie nog niet van mij verlost. Maarrrrr weeral bedankt voor de hulp en cheers )
×
×
 • Nieuwe aanmaken...