Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Custard

Lid
 • Aantal items

  237
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Custard

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Custard

  AVG Free

  Hoi Calvus Ja ik had na de volledige verwijdering van AVG (alle stappen overlopen die je me hebt gegeven) de AVG free erop gezet. Na een eerste herstart van de pc, op vraag van AVG heb ik een volledige scan gedaan, up to date bijgewerkt en geplande scans ingesteld etc. Dit verliep prima tot ik de pc deze morgend terug op gezet had en plots weer een herstart van AVG wegens "je protectie is niet volledig, computer moet terug herop gestart worden" -> vervolgens vraagt hij ook een herstart met de keuze 10 min, 20 min etc... uitstel. En dit blijft AVG doen, een vicieuze cirkel m.a.w.. Sorry dat ik vervelend ga doen maar ik heb AVG er volledig afgegooid en Kaspersky Free geïnstalleerd. Wel heel hard bedankt voor je hulp, zowel jij als de rest.
 2. Custard

  AVG Free

  Ik moet toch nog even vervelend doen, AVG Free vraagt alweer om een herstart van de pc. Ik heb al 2 keer een heropstart moeten doen.... Nu, misschien ben ik beter dat ik eens Kaspersky probeer? Ik merk ook dat bij de heropstart van de pc dat ik ook 2 keer mijn wachtwoord moet ingeven. Sinds die overschakeling van de AVG Pro trial naar AVG Free is dit begonnen.
 3. Custard

  AVG Free

  Wederom bedankt voor dit
 4. Custard

  AVG Free

  Fenométastique Alweer iets bijgeleerd, en ik die ondertussen ga stoefen dat ik binnenkort een cursus pc-beveiliging ga doen, aahuuummm .... Het zal niet iets zijn zoals jullie doen denk ik.
 5. Custard

  AVG Free

  Okido, bedankt kweezie wabbit. Ondertussen loopt AVG precies heel goed, geen overdadige meldingen meer voorlopig. (Misschien een stomme vraag maar kan ik al m'n topics willekeurig raadplegen die ik hier al heb gepost? Misschien makkelijker om dan zelf eens te kijken en het (meestal dezelfde) probleem(en) op te lossen dan dat ik steeds jullie ermee lastig val. Het is niet m'n bedoeling om jullie achteraf met nog meer problemen op te zadelen nadat ik er eens 'mee gemoeid' heb als je snapt wat ik bedoel...).
 6. Custard

  AVG Free

  Bedankt voor de tip nokiaprox Ik heb ondertussen alle stappen gevolgd van Calvus EN Avg (elke map wat ook met Avg te maken had) is volledig weg. Misschien veel geluk gehad maar heb geen onnodige zaken aangeraakt. Nu is het terug AVG Free installeren. (Sorry voor de late reactie maar t'vrouwke wou ne créme gaan eten....bwuuuuh....).
 7. Custard

  AVG Free

  Hi Calvus Het valt onder Windows 8. Ik heb al idd geprobeerd om AVG handmatig te verwijderen. Ook heb ik de stappen al ondernomen aangewezen door kweezie met de Remover, daarna CCleaner. Andere AVG producten heb ik er niet opstaan (of toch niet dat ik weet ). Ik wil gerust het één en ander ondernemen, dus let's play
 8. Custard

  AVG Free

  Hoi kweezie en kape Ja, ik kan het niet terugvinden bij de instellingen. Ondertussen blijft AVG vragen voor een opstart. Ik heb er een aantal screenshots van gemaakt. Ik kan misschien wel begrijpen dat als het programma geïnstalleerd is dat er een keer een opstart gevraagd word maar dit blijft (telkens ik de pc opstart).
 9. Custard

  AVG Free

  AVG vraagt toch nog steeds een herstart...
 10. Custard

  AVG Free

  Ik heb AVG Remover 2 keer laten doen, CCleaner heeft ook veel gefixed. Nieuwe AVG staat erop.... het heeft wel al een keer gevraagd om een herstart... Dit zal wel normaal zijn?
 11. Custard

  AVG Free

  Hoi hoi Ik hoop dat dit topic in de juiste categorie staat? AVG Pro 30 dagen trial is bij mij ondertussen al een tijd afgelopen en daarom heb ik een herinstallatie naar de AVG Free gedaan. Nu is het probleem dat als ik elke keer de pc start een herstart van AVG vraagt. Dus heb ik AVG volledig van de pc gegooid en daarna terug de AVG free erop gezet. Maar deze blijft een herstart vragen, telkens opnieuw en opnieuw... Wat is er mis mee? Of kan ik beter eens een andere (gratis) antivirus proberen? Kan iemand mij hierbij helpen? Vriendelijke groetjes
 12. Custard

  Pop-up die verdacht is

  Hoi hoi Ik heb de nodige info overlopen i.v.m. notificaties (privacy/veiligheid etc...). Daarbij dan ook ineens zo goed mogelijk alles een beetje ingesteld naar mijn goesting en het loopt prima ondertussen. Geen meldingen meer van bepaalde sites. En dankzij kweezie en stegisoft lopen bepaalde muzieksites ook heel soepel ondertussen. (Spijtig genoeg is dat altijd maar een tijdje dat alles goed loopt hé dus zijn jullie nog niet van mij verlost. Maarrrrr weeral bedankt voor de hulp en cheers )
 13. Custard

  Pop-up die verdacht is

  Hoi porrelaar & iEscape Hier ga ik meer over uitpluizen, het is zo uitgebreid deze dingen. Enorme dank porrelaar voor al deze info en sorry iEscape, de problemen twisten soms door elkaar dat ik niet eens weet onder welk topic het uiteindelijk behoort. Chaotisch als je 2 à 3 zaken tegelijk wil delen en graag wil geholpen worden. Dan sluit ik dit af misschien. Nu ik meer weet met die notificaties en toestemmingen ben ik een heel eind verder en wederom uitstekend geholpen. Ik ga proberen om wat meer support ($$$) bij1 te trommelen voor jullie website. Tenslotte, zo goed geholpen worden met een gratuite service das niet niks hé Dank je wel voor de hulp allemaal. Hierbij wens ik allen een een goede vakantie, voetbalgenot, verkoeling en meer en meer etc....
 14. Custard

  Pop-up die verdacht is

  Plus begin het raar te vinden, ik gebruik facebook zo goed als niet. Niet dat ik paranoïde ben maar vriendschapsverzoeken van her en der plotseling aan de lopende band ????? Niet echt normaal, ben geen superster hé
 15. Custard

  Pop-up die verdacht is

  Hi kweezie Ja de melding lijkt nog steeds tevoorschijn te komen. Ik heb eens op het radartje geklikt, voor de instellingen, blijkbaar kom ik uit op de algemene instellingen van Firefox... Raar dat ik ze dan niet helemaal kan uitschakelen. Ik heb er terug een shotje van gemaakt.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.