Ga naar inhoud

adelord

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door adelord

  1. Ik heb een D-link DWA-140 wireless USB voor draadloos internet maar wanneer ik hem aansluit op mijn desktop pc krijg ik een zeer lage signaal sterkte voor alle beschikbare netwerken, mijn router is 20 meter verwijderd van mijn desktop, ik heb de juiste drivers al geinstaleerd maar het werkt nog atlijd niet. Mijn desktop zit niet in een bureau of ergens in een diepe kelder.
  2. Ik heb sinds kort een nieuwe vaste pc samengesteld (desktop) nadat ik hem had ineen gestoken en aanzette werkte alles perfect behalve mijn scherm (NO SIGNAL error). Ik heb echt alles geprobeerd grafischekaart verstoken ,alle kabels gechecked maar ik blijf NO SIGNAL krijgen, mijn pc is gloednieuw dus er staat nog geen OS op of andere data. Ik heb een ASROCK 970 extreme 3 moederbord, een Antec nine hundred two kast en een XFX R7970 overclocked grafische kaart.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.