Ga naar inhoud

Yarne

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    MS Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
  • Moederbord
    Hewlett-Packard 1670 (CPU1)
  • Processor
    Intel Pentium B950 @ 2.10GHz
  • Geheugen
    6,00 GB Dual-Kanaal DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24)
  • Grafische Kaart
    Algemeen PnP-beeldscherm (1366x768@60Hz) Radeon (TM) HD 6470M (HP)
  • Harde Schijf
    699GB Hitachi Hitachi HTS547575A9E384 (SATA)
  • Geluidskaart
    IDT High Definition Audio CODEC

Yarne's prestaties

  1. Waarvoor heb ik een PC nodig ? - Sommige mensen gebruiken hun PC om te gamen, anderen dan weer voor fotobewerking. Wat wil je met een PC gaan doen? Het is om te gamen. Wat is mijn budget ? - Uiteraard hangt er aan een PC een prijskaartje. Hoeveel wil je er aan uitgeven ? Voor het totaalpakket 1200 euro Een merkcomputer of een samenstelling ? - Er zijn heel wat merken in de computerwereld. De systemen van deze merken zijn echter niet gebalanceerd. Met een samenstelling loop je dat risico niet. Met een samenstelling kan je je PC perfect aanpassen naar je wensen. Vaak komt het nog goedkoper uit. Als je voor een merkcomputer kiest, kan je de stappen 7,8,9 en 10 overslaan.Een merkcomputer ja Ga ik overklokken ? - Overklokken is het opschroeven van de snelheid van de processor, geheugenmodules of grafische kaart. Met overklokken kan je je systeem een pak sneller laten lopen, maar je verliest er ook je garantie mee. Als ik merk dat hij te traag gaat of te slechte prestaties dan ga ik dat wel doen ja. Ga ik later upgraden ? - Als je PC na een jaartje of twee niet meer up-to-date is, gaan de meeste mensen upgraden. Je kan bijvoorbeeld je grafische kaart vervangen of een tweede bijsteken. Dit is van belang voor de keuze van de voeding. Ja dat wil wel gaan doen als dat moet. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? - Computeronderdelen hebben tegenwoordig enorm veel functies. Denk maar aan USB 3.0. en Sata600. Uiteraard zijn de functies wel handig voor de toekomst, maar als je ze echt overbodig vindt, kan je best een goedkoper onderdeel nemen. Ik denk dat ik ze wel nodig heb. Ga ik zelf assembleren ? - Een samenstelling moet uiteraard nog gemonteerd worden. Je kan dit zelf doen, maar de webshop kan dit ook mits een kleine vergoeding. Als de winkel assembleert, loop je geen risico dat je een niet-werkend onderdeel thuis krijgt en dat je zelf een onderdeel stuk maakt. Heb ik een besturingssysteem nodig ? - Om een computer werkend te krijgen, heb je uiteraard een besturingssysteem nodig. Meestal is dit nu Windows 7. Denk ook even na welke versie je wilt, Home Premium of een duurdere versie ? Ga ik zelf installeren ? - Windows moet nog geïnstalleerd worden op een samenstelling. Dit is in het algemeen vrij gemakkelijk, maar de webshop kan dit eventueel ook doen. Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? - Heb je een mooie behuizing gezien of wil je alleen een specifiek merk gebruiken ? Heb ik nog randapparatuur nodig ? - Wil je daar nog een monitor, speakers of een muis bij ? Monitor,headset,muis Heb ik specifieke wensen ? - Wil je bijvoorbeeld een stille PC ? Of heb je nog een specifiek onderdeel nodig Gewoon een krachtige pc die goed en direct werkt. Woont u in Nederland of België, wil u bestellen bij een specifieke (web)winkel ?- Heeft u een specifieke (web)winkel in gedachten? Belgie en heb niet echt een specifieke winkel in gedachten.
  2. Hej, Dus ik zoek een geschikte pc voor me + toetsenbord,bord,beeldscherm. Maar ik weet niet goed wat ik moet kopen. Want ik heb niet echt verstand van een pc te kopen want ik heb alleen maar een laptop op deze moment. De games die de pc moet kunnen verdragen : Minecraft,COD4,mw3,LoL,Skyrim,.. Dus als iemand er iets van weet zeg het dan maar Alvast bedankt!
  3. ja best want ik heb het nog nooit gedaan ik deed het altijd langs de 'uitlaat' met een stofzuiger eraan en dacht dat dat wel genoeg zou zijn
  4. http://speccy.piriform.com/results/JE1P0bI17LPuhdxdZI5kFoT
  5. Hoi, Dus zoals je kan lezen mijn laptop doet de laatste tijd tijdens het gamen en videogesprekken op skype echt heel raar want dan begint hij heel warm te worden en maakt veel lawaai. Ik heb wel al eens het stof er uit gehaald maar dat deed niet echt veel... En ook tijdens games heb ik een ping van 200-400 soms heb ik wel onder de 100 maar dan heb ik de game pas opgestart. Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.