Ga naar inhoud

blackrath

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7
  • Processor
    Intel Core2duo e8400
  • Grafische Kaart
    Gigabye 9500GT
  • Behuizing
    Gigabyte Aurora

blackrath's prestaties

  1. Kzal iets laten weten waneer ik dit gedaan heb. Alvast bedankt
  2. @Asus het probleem om dit te doen is dat hij niet lang genoeg aanblijft.. slaat uit als ik mss 1minuut op men bureaublad zit... @Jean pierre: Neen, heb ik niet gedaan... heb nu juist de cpu coolere ervan gehaalt die had redelijk wat stof zitten... nu weet ik niet of die koelpasta nog goed is ofniet? En als je nieuwe wilt opdoen moet je de oude koelpasta dan verwijderen? hoe?
  3. Hallo iedereen IK heb men pc zelf in mekaar gestoken die werkt nu al 4 jaar tot men voeding het heeft begeven ongeveer een maand geleden, nu heb ik ffkes laten staan en gewoon op men laptop gewerkt tot ik tijd had om er naar te kijken. Dus mijn voeding was het probleem,heb nu sinds vandaag een Corsair HX750 ingestoken alles netjes trg aangesloten aleen krijg men CPU veel te warm denk ik.. mijn pc ligt nog geen 5minuten aan en hij slaat al vanzelf af. Waneer ik dan men bios openzet en naar de temperaturen kijk krijgt men cpu tot 119 graden en dan valt hij uit. Weet iemand een oplossing voor dit? Ik vind het zeer raar hij draait amper 5minuten :/ Zou het door men voeding ook kunnen komen ?
  4. Bedankt, maar ik denk dat ik me tog een corsair hx750w ga aanschaffen. Goedkoper en zeker ook niet slecht.
  5. Hallo, Ik vroeg me af of de St75f-G Evolution van silverstone (http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=318&area=en) een goeie voeding is qua prijs/kwaliteit enzovoort. Aleen is hij zeer moeilijk te verkrijgen. Greetz
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.