Ga naar inhoud

taha

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door taha

  1. Tot nog toe nooit problemen gehad met rippen, de ellende is begonnen nadat ik de nieuwste versie vd windows media player had geïnstallerd (11); ben dan teruggegaan naar de vorige versie(10) maar daar lukt het ook niet meer mee en evenmin met de genoemde alternatieve rippers....
  2. als ik muziek rip (van cd naar mp3) slaat mijn computer tilt: - windows media player: balken doorheen het scherm en computer bevriest - audiograbber: computer maakt een geluid en herstart spontaan - freerip3: herstart eveneens ik heb in apparaatbeheer de cdspeler gecontroleerd maar ik krijg bericht dat alles correct werkt- wat kan ik nog doen????
  3. Intussen lijkt alles weer in orde:een ub-hub gekocht op eigen elektriciteit, probleem bleef....Vervolgens heb ik alle usb-stuurprogramma's verwijderd en opnieuw geïnstalleerd en warempel nu lijkt alles in orde!!!! Dank voor alle adviezen!!
  4. Wel, dat zou best kunnen: de muis werkt nu probleemloos maar nu wordt mijn externe harde schijf niet meer herkend!!! ik ga maandag eens horen achter zo'n hub dank voor de suggestie
  5. intussen, met andere muis geprobeerd en ja die functioneert normaal, ook als ik geheugenstick aansluit maar nu herkent hij mijn mp3 speler (eclipse-packard bell ) niet meer,heb dan het stuurprogramma opnieuw geïnstalleerd, helaas zonder resultaat!!! wat nu???
  6. intussen windows opnieuw geïnstalleerd- muisprobleem blijft; dan een overloopstukje gekocht om mijn optische muis van een usb naar een PS2-poort om te schakelen, dat lukt niet: muis beweegt niet, ook geen lichtje onder aan de muis- wat kan ik nog doen???
  7. intussen heb ik de usb-stuurprogramma's opnieuw geïnstalleerd, ook de optische muis is opnieuw geïnstalleerd- allemaal zonder resultaat: zodra een geheugenstick of mp3speler aangesloten wordt bevriest de cursor... in apparaatbeheer meldt hij dan foutcode 43....(alvast dank voor je suggesties)!!
  8. hij vindt geen betere stuurprog. zegt hij- ook niet als ik de xp-cdrom inleg...apparaatbeheer meldt ook telkens " dit.app. werkt correct"- ik neem aan dat er effectief niets geïnstalleerd werd.. de muis is een addison optical mouse, aangesloten op een usbpoort
  9. hij werkt een tijdje het stuurprogramma bij en geeft dan aan dat er geen betere stuurpr.aanwezig is; als ik vervolgens een geheugenstick aansluit bevriest mijn muiscursor alweer....
  10. ik lees: hp..dot4usb ondersteuning usb afdrukken samengesteld usb-apparaat sis 7001 pci naar open hostcontroller sis 7001 pci naar open hostcontroller. sis pci naar usb enhanced host-controller usb apparaat voor massa opslag usb hoofdhub usb hoofdhub zegt dit iets???
  11. dit probleem is vrij recent, eerste probleem toen ik een geheugenstick van iemand anders aansloot,dan wisselvallige gevolgen (muis even uittrekken en terug aansluiten gaf aanvankleijk goed resultaat), nu bevriest de muis onmiddellijk als ik iets aansluit; gek genoeg gaat alles normaal als ik mijn foto-apparaat via usb aansluit- dat loopt probleemloos!
  12. nee, alles lijkt normaal, maar de muis functioneert niet meer...
  13. probleem: telkens ik iets aansluit op een usb-poort (geheugenstick, mp3 speler...) bevriest de cursor - de muis is ook op een usb-poort aangesloten; hoe dit op te lossen?????
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.