Ga naar inhoud

taha

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door taha

  1. Tot nog toe nooit problemen gehad met rippen, de ellende is begonnen nadat ik de nieuwste versie vd windows media player had geïnstallerd (11); ben dan teruggegaan naar de vorige versie(10) maar daar lukt het ook niet meer mee en evenmin met de genoemde alternatieve rippers....

  2. als ik muziek rip (van cd naar mp3) slaat mijn computer tilt:

    - windows media player: balken doorheen het scherm en computer bevriest

    - audiograbber: computer maakt een geluid en herstart spontaan

    - freerip3: herstart eveneens

    ik heb in apparaatbeheer de cdspeler gecontroleerd maar ik krijg bericht dat alles correct werkt- wat kan ik nog doen????

  3. Wel,

    dat zou best kunnen: de muis werkt nu probleemloos maar nu wordt mijn externe harde schijf niet meer herkend!!!

    ik ga maandag eens horen achter zo'n hub

    dank voor de suggestie

    Beste taha,

    ik heb dit onlangs ook bij iemand gehad en dit lijkt me een probleem met onvoldoende stroom op de usb-poorten, een normale usb poort kan 500mA aan, en in sommige gevallen heb je onvoldoende. Het is een beetje een vreemd fenomeen en ik kan het niet exact verklaren. Het kan ook zijn dat het komt door de ouderdom van je pc,... wie zal het zeggen

    wat kan je proberen

    - je monteert een extra usb kaart,

    - je koopt een usb hub met electriciteit

    of we wachten nog even op een volgende suggestie :)

  4. intussen windows opnieuw geïnstalleerd- muisprobleem blijft;

    dan een overloopstukje gekocht om mijn optische muis van een usb naar een PS2-poort om te schakelen, dat lukt niet: muis beweegt niet, ook geen lichtje onder aan de muis- wat kan ik nog doen???

    intussen, met andere muis geprobeerd en ja die functioneert normaal, ook als ik geheugenstick aansluit maar nu herkent hij mijn mp3 speler (eclipse-packard bell ) niet meer,heb dan het stuurprogramma opnieuw geïnstalleerd, helaas zonder resultaat!!!

    wat nu???

  5. intussen heb ik de usb-stuurprogramma's opnieuw geïnstalleerd, ook de optische muis is opnieuw geïnstalleerd- allemaal zonder resultaat: zodra een geheugenstick of mp3speler aangesloten wordt bevriest de cursor... in apparaatbeheer meldt hij dan foutcode 43....(alvast dank voor je suggesties)!!

  6. dit probleem is vrij recent, eerste probleem toen ik een geheugenstick van iemand anders aansloot,dan wisselvallige gevolgen (muis even uittrekken en terug aansluiten gaf aanvankleijk goed resultaat), nu bevriest de muis onmiddellijk als ik iets aansluit; gek genoeg gaat alles normaal als ik mijn foto-apparaat via usb aansluit- dat loopt probleemloos!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.