Ga naar inhoud

ashvroomen

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. als we de pc daar dan laten maken dan gaat het heel lang duren en als het hier door is op gelost is dan veel sneller daarna kan ik hem altijd nog terug bregen tog ?
 2. ik heb 2de optie gedaan en hij is nu aant laden moet ik gewoon {besturingssysteem herstellen naar standaardwaarden } kliken . dan doet die tog wel windows 7 er op zetten weer want heb geen windows 7 cd-rom voor deze pc
 3. ze heeft windows 7 ,merk acer. hoe doe je dan recoveren
 4. ik heb hem geinstalleerd en via een usb naar haar zijn pc gedaan en hij heeft gescant en hij zegt dat er niks is gevonden
 5. ik ben nu bezig met dat instaleren maar ik ben eens gaan kijken naar progamas wat ze er op heeft staan en dan staat er windows live mesh-activeX heel vaak er op staan en dan ook met allemaal rare tekens er staan er 14 van kan ik die verwijderen ?
 6. ik duw op save log en dan krijg ik een leeg kladblok duw ik nog eens op save log dan staat daar het bestand maar dan net een dicht slotje wat nu ?
 7. men zusjes pc kan niks meer downlauden twitter,hyves doen het niet en youtube krijg ze alleen een zwart beeld waar het filmpje eigelijk hoort tekomen . kan iemand me helpen wat er aan de hand is en hoe ik het moet oplossen .
 8. men zusjes pc kan niks meer downlauden twitter,hyves doen het niet en youtube krijg ze alleen een zwart beeld waar het filmpje eigelijk hoort tekomen . kan iemand me helpen wat er aan de hand is en hoe ik het moet oplossen .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...