Ga naar inhoud

DJJerry

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door DJJerry

  1. Die disc heb ik niet meer. Maar ik heb met DriverMax enkele drivers gedownload en geïnstalleerd. Bij één kwam er een melding over een muis die automatisch was gestopt etc. en die driver heb ik dus niet kunnen installeren. Ik weet niet meer welke dat was. Het gekke is dat het probleem de laatste 2 dagen iets minder is geworden. In systeembeheer/logboek zie ik ook geen meldingen meer sinds gisteren. De muis is nog maar 3 keer gestopt. Het probleem is dat ik dus stevig aan het uitproberen ben maar gewoon elke keer niet weet of het goed is of niet. Als ik dan denk na enige tijd, dat het deze keer is gelukt dan stopt ie ineens weer. Kost een hoop tijd en ergernis.
  2. Ja, maar systeemherstel werkte niet. Ik probeerde een eerdere datum (meerdere malen met verschillende data) maar steeds kwam de melding dat systeem herstel niet kan worden uitgevoerd.
  3. Mijn PC werkt met XP. Sinds enkele weken heb ik het probleem dat de muis blijft hangen en de hele boel blokkeert. Niets werkt meer en ik moet de pc handmatig (met aan/uit knop) uitzetten. Ik heb al veel geprobeerd. Drivers vervangen, andere muis geprobeerd, van Internet Explorer naar Chrome overgestapt etc. De laatste keer dat ik opstartte kreeg ik de foutmeldingen 1003, 7000 en 7003. Alles werkt maar regelmatig stopt de muis en blokkeert het systeem. Er is geen regelmaat te ontdekken behalve soms als ik een map open en de kolommen in de map (naam, soort bestand, datum etc) in de breedte wil wijzigen. Maar ook weer niet altijd en ook weer niet in dezelfde map of met dezelfde handeling. Wat het is? Ik weet het niet. Graag iemand die meedenkt. Bedankt alvast.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.