Ga naar inhoud

carrie63

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

carrie63's prestaties

  1. Als de download bijna klaar is, vraagt hij toestemming om wijzigingen aan te brengen op de computer. Als ik op details druk om te kijken welke wijzigingen dat zijn, is dat volgens mij alleen maar een nieuwe file aanmaken. Ik antwoord dan met ja en dan krijg ik de melding dat ik niet gemachtigd ben.
  2. Dit is een packard bell. Als ik in configuratie: gebruikersaccount open en dan: gebruikersaccounts toevoegen of verwijderen : dan staat daar mijn voornaam(is ook de naam van de pc) en daaronder "" administrator "" met een foto van een hond. Daarnaast staat gastaccounts uitgeschakeld.
  3. ikkrijg inderdaad ook die specifieke melding:u dient door de administrator gemachtigd te worden. Ik krijg deze melding bv. als ik een programma aan het downloaden ben en het downloaden is bijna klaar. Het enige wat ik dan kan doen is het downloaden verder annuleren, want hij blijft met die melding komen.
  4. Ik ben de enige gebruiker van mijn computer en de administator. Toch krijg ik nogal eens de melding dat ik niet gemachtigd ben om wijzigingen op mijn pc aan te brengen. Kan iemand mij vertellen wat ik moet doen? Moet ik soms een wachtwoord instellen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.