Ga naar inhoud

kiliandj

Lid
  • Items

    62
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over kiliandj

  • Verjaardag 22-01-1996

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    België

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    windows 7 home premium 64bit
  • Monitor
    samsung syncmaster s24b350 + samsung syncmaster p2370
  • Moederbord
    ingebouwt van medion akoya p5243
  • Processor
    intel (2nd gen) i7-2600
  • Geheugen
    8gb ddr3 4+4
  • Grafische Kaart
    amd hd radeon 6670
  • Harde Schijf
    seagate 2tb 5600rpm
  • Voeding
    ingebouwt van medion akoya p5243
  • Geluidskaart
    creative soundblaster x-fi go pro + logitech g35 ingebouwde soundcard
  • Behuizing
    van medion akoya p5243

Contact Info

  • Website URL
    http://www.newenergixgaming.org/

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Ruime Kennis

kiliandj's prestaties

  1. Wel dat moet jij weten. Vind je dat je computer wat sneller moet worden? Zo ja is zou het interessant zijn voor ons om te weten hoeveel watt je voededing heeft, en wat jij vooral op de pc doet.
  2. In dit moederbord, zal denk ik alles in passen dat er nu in je huidige zit. (op 2 van je 4 ram sticks na) je moet dus alles loskoppelen van het oude moederbord, en aan het nieuwe koppelen. Hoe je dit specifiek moet doen zoek je best eventjes op op youtube. (moederbord vervangen)
  3. Uw kast ondersteunt deze moederborden. Echter zult u de usb 3.0 aansluiting niet kunnen gebruiken, aangezien deze moederborden, alleen 2.0 ondersteunen. maar ik vermoed dat dit nu ook al zo is?
  4. Deze : http://azerty.nl/8-849-196051/asrock-g31m-gs-moederbord-.html Lijkt mij de beste uit het pak, indien uw kast micro ATX moederborden ondersteunt natuurlijk.
  5. Ik vrees dat het nieuw heel moeilijk word, om een socket 775 moederbord te vinden met ondersteuning voor 16gb ram. 8gb is wel te vinden.
  6. Dit is een vergelijking van de kasten waartussen ik twijfel : http://be.hardware.info/vergelijkingstabel/879663/kiliandj/behuizingen-vergelijkingstabel-1
  7. Het lijkt mij een zeer goede beguizing voor zijn geld. Echter blijkt hij na wat opzoekwerk wat te breed en is hij ook niet bijzonder stil. Uiterlijk kan me niet zo veel schelen
  8. Die behuizing is een punt waar ik op twijfel. Ik vind een stille pc belangrijk vanwege mijn opnames, en naar wat ik gehoord heb presteert die kast daar goed in. Bovendien, word dit men eerste zelfgebouwde pc, en wil ik het mezelf dus niet moeilijker maken door slechte kasten te kopen. Langs de andere kant vind ik 104€ veel geld om te geven aan een kast. Iemand suggesties? Groote doet er toe, maar is niet zeer belangrijk.
  9. Kwa Ram, heb ik verwisseld met deze : http://www.alternate.be/html/product/information/pageBuilder.html?articleId=1008044&kind=pcBuilder&className=ram Moederbord weet ik niet goed, dat moederbord is 18€ duurder, terwijl ik me moeilijk kan voorstellen 32gb ram binnen de 3 jaar te gaan nodig hebben.
  10. Hallo, Voor mij begint het stilaan tijd te worden om een nieuwe pc te kopen. Mijn gebruik is : - Veel video bewerking. - Opnemen van games, (met mic) - Een beetje foto bewerking. - En wat games (voornamelijk : World of tanks, league of legends, xonotic, stronghold crusader 2 enzv... - Multitasken op 2 1080p schermen. Wat voor mij van belang is : - Stil, als ik moet opnemen, wil ik niet teveel gesuis van de pc horen op de achtergrond. - Een snelle cpu, die in staat is om jarenlang veel video editing te doen op een vloeiende manier. - Een gpu die in staat is de bovengenoemde games op 1080p op medium - hoge settings vlot te draaien. - Grote opslag van +- 3TB om veel video's op op te slaan. - Kwaliteits-volle onderdelen, van merken die reeds bewezen hebben, geen "brol" te zijn. Ik heb al eens een build aangemaakt, ik post ze hier in de hoop van jullie te horen of er onderdelen in zitten die ik best vervang door een ander enzv... http://www.alternate.be/html/configurator/builder/loadSharedConfiguration.html?kind=pcBuilder&id=581ea77a0da1877c68905355a3a0ed3a Verdere info : - Ik woon in Belgie - Mijn budget licht tussen de 800€ en 1000€/1100€ - Crucial mx100 256gb ssd zal in de build gestoken worden vanuit mijn vorige pc.
  11. Ik heb deze test eens gedaan met alles aangevinkt op 1080p 4xmsaa en fullscreen. (stress test) Mijn gpu bereikte na enkele minuten 95°c, toen ik de software wou stuiten met escape blokkeerde de software (dit programma reageert niet meer en moet worden afgesloten). Ook heb ik eens de gewone 1080p preset gedaan en de resultaten staan in bijlage 1
  12. 1 keer heeft dit plaatsgevonden ijdens het werken met pinnacle, de 2 de keer niet.
  13. Bedankt voor het snelle antwoord. Mijn flash player is al up-to-date. Mijn amd drivers waren ook al de nieuwste, maar deze heb ik toch eens geherinstalleerd. Tijdens het deinstaleren heb ik wel een bsod gehad. (bsodview report in bijlage) Ook heb ik na het deinstalleren van de amd drivers nog bestanden moeten handmatig verwijderen. report.html
  14. Hallo, Ik heb de laaste 2 weken een nogal verontrustend probleem met mijn Medion akoya p5243. Deze is in 2 weken 2 keer volledig "gefreezed" waarna hij een heel kort een geglitched scherm toont (zie bijlage) en uitvalt zonder enige foutmelding ervoor of erna. ik heb ondertussen al een chkdsk en een memtest86 gedaan, welke niks gevonden hebben. Overige problemen die hier misschien mee te maken hebben : - pc start ineens niet meer op via usb stick via voorste usb poorten, maar wel via achterste. - firefox en flash player blokkeren erg veel de laatste tijd. Ook ben ik momenteel via e-mail in gesprek met corel support over stabieliteids problemen die ik heb met hun software (pinnacle studio ultimate 18). 1 van hun engeneers hebben al laten weten dat het kan zijn dat mijn ram te heet word of "corrupted" is. Pc spec's : i7-2600 amd hd radeon 6670 8gb ddr3 ram (2 keer Samsung M378B5273DH0-CH9 volgens memtest86) Seagate ST2000DL 003-9VT166 hdd voor media Crucial MX100 256gb voor windows en programma's tsstcorp SH-216AB dvd-rw creative soundblaster x-fi go pro en logitech g35 headset geluidskaart (in gebruik) medion ms-7728 moederbord icidu pci express dubbele usb 3.0 hub (AI-707935 denk ik) Onbekende voeding (merk pc) windows 7 64bit
  15. Als je bedoeld of mijn win 7 pc de internetadapter mag uitzetten, is het antwoord nee. Ben je echter zeker dat dit een probleem is die ligt aan de mensen die ermee verbinden ipv de telenet router of instellingen van de mumble server ofzo? Aangezien meerdere personen dit hebben.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.