Ga naar inhoud

wannesh

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door wannesh

  1. Ik heb nog een klein vraagje mbt een nieuwe configuratie: ik wil voorlopig 8gb geheugen op de Gigabyte GA-H77M-D3H iH77. Kan ik dat best doen met 1x8gb (corsair vengeance lp) of 2x4gb Er zijn op dat mb 4 sloten zo kan ik later nog 1x8 of 2x4 bijsteken. bedankt
  2. Ondertussen heb ik mn config wat aangepast, min of meer volgens uw voorstellen hierboven. Nog een vraagje wat betreft de videokaart: is het nodig dat ik een aparte videokaart neem? Op het MB zijn ook al een HDMI en een DVI uitgang aanwezig - ik kan dus 2 monitors aansluiten. Ik heb ook aparte DVI of HDMI->DVI kabels nodig merk ik; bij de monitors is enkel een VGA kabel bijgeleverd :-( Mn huidige lijstje: 4Launch.nl Ik kan me voorstellen dat het voor gamers een zonde is om nog maar te vragen of het ook kan zonder externe videokaart ; maar ik speel nooit games. Het enige wat ik af en toe doe is een videofilm zien (tot full hd resolutie in een mkv container bv), af en toe een zelf gefilmd stukje video editeren en wat converties doen (maar daar heb je geen videokaart voor nodig of ben ik mis)? Een videokaart kost toch al direct een dikke 100 euro merk ik - daarom de vraag. Alvast bedankt !!
  3. Hallo - ben nieuw hier op het forum. Ik ben toe aan een nieuwe PC. Ik gebruik hem vooral voor kantoortoepassingen en het encoderen van video. Hieronder het vragenlijstje: --- Waarvoor heb ik een PC nodig ? - video encoden en editen Wat is mijn budget ? - 1000€ (incl. monitors) Een merkcomputer of een samenstelling ? - samenstelling Ga ik overklokken ? - nee Ga ik later upgraden ? - nee Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? - heb een goeie snelle pc nodig Ga ik zelf assembleren ? - ja Heb ik een besturingssysteem nodig ? - heb ik al Ga ik zelf installeren ? - ja Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? - goeie reviews? Heb ik nog randapparatuur nodig ? - enkel 2 monitors Heb ik specifieke wensen ? - laag verbruik, niet te luidruchtig Woont u in Nederland of België, wil u bestellen bij een specifieke (web)winkel ?- België, bv 4launch.nl Heb enkel een ssd nodig voor het OS en de programmatuur - mn data zelf staat op een nas. Wat vinden jullie van deze lijst:4Launch.nl Ik ben vooral niet zeker over het geheugen (is het het goeie - is er een betere keuze?) en de SSD (weet daar nog weinig over). Is een i7 overkill of niet? alvast bedankt!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.