Ga naar inhoud

kennymax12

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

kennymax12's prestaties

  1. Ok, nogmaals bedankt , ik hoop gewoon dat mijn prestaties niet door een bepaald onderdeel worden verminderd Dit zou dan mijn uiteindelijke samenstelling moeten worden. Heb de muis en toetsenbord wel verwijderd omdat ik deze later zal aankopen.
  2. Hallo, bedankt voor je reactie ik heb nog eens rondgekeken voor moederborden en is het gigabyte moederbord eigenlijk beter of minder goed dan de asrock z77 extreme4? Sorry maar heb echt geen verstand van dit soort dingen..
  3. bedankt sorry, had deze lijst al eens gezien maar wist niet goed waar hem te vinden. hier is hij dan: Waarvoor heb ik een PC nodig ? Spelen van games als battlefield 3, skyrim etc. Ook voor schoolwerk moet hij visual basic etc. kunnen draaien(wat mijn huidige pc al kan ... ) Wat is mijn budget ? - Maximum 1000 euro, 50 euro meer of minder maakt niet uit. Een merkcomputer of een samenstelling ? - Liefst een samenstelling, als dit mogelijk is met mijn budget. Ga ik overklokken ? - Nee, is niet nodig. Ga ik later upgraden ? -Ja waarschijnlijk na 3-4 jaar. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? - Niet echt, ik moet niet het nieuwste van het nieuwste hebben. Ga ik zelf assembleren ? - Neen. Heb ik een besturingssysteem nodig ? - Ja, liefst windows 7 Ga ik zelf installeren ? -Ja Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? - Nee, ik wil liefst zo weinig mogelijk besparen op graka en processor Heb ik nog randapparatuur nodig ? - Ja, muis en toetsenbord. Heb ik specifieke wensen ? - Moet niet uiterst stil, maar moet niet staan ratelen ook. Woont u in Nederland of België, wil u bestellen bij een specifieke (web)winkel ?-Ik woon in België maar heb geen specifieke winkel in gedachten, ook al heb ik mijn lijst op azerty.nl al gemaakt
  4. Hallo iedereen, ik zoek iemand die me kan helpen bij de keuze van onderdelen voor een samengestelde pc. Ik heb een lijstje gemaakt op azerty.nl. Ik zou deze computer vooral gebruiken voor games zoals battlefield 3 op te spelen maar deels ook voor school. Hier is mijn lijstje Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.