Ga naar inhoud

Axelius

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Axelius

  1. Hallo, Ik heb problemen met mijn Windows XP computer. Ik heb een microfoon aangesloten, maar ik kan m'n eigen stem niet opnemen. Mensen met wie ik chat horen hun stem dubbel. De PC neemt dus zijn eigen interne geluid op. Weet iemand hoe dit op te lossen is? Groeten.
  2. Hallo, Ik heb problemen met mijn Windows XP computer. Ik heb een microfoon aangesloten, maar ik kan m'n eigen stem niet opnemen. Mensen met wie ik chat horen hun stem dubbel. De PC neemt dus zijn eigen interne geluid op. Weet iemand hoe dit op te lossen is? Groeten.
  3. Bijkomende info: Is een Windows 7 PC met Intel Core i7 processor. Met m'n GSM, Samsung Galaxy S Plus kan ik op alle netwerken perfect inloggen.
  4. Hey! Ik heb onlangs een Acer Aspire 7750G aangeschaft. Prima laptop op 1 puntje na... De Wireless adapter... Sticker op de laptop geeft aan: "Acer Nplify 802.11 b/g/n" Laptop zelf geeft aan: "Atheros AR8151 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20)" Ik zit met het volgende probleem: Met deze laptop log ik thuis in op ons netwerk (B-Box van belgacom) en werkt prima. Ook bij een vriend van me (router van Verbatim geloof ik) werkt hij perfect. Alleen bij andere vrienden van me krijg ik steeds de melding dat ik geen verbinding kan maken met hun netwerk. Ook op m'n werk kan ik niet inloggen. Tenzij ik een LAN-verbinding gebruik natuurlijk... En alles klopt nochtans, wachtwoord, enz. Nu vroeg ik me af of iemand hier een oplossing voor heeft. Ik heb al de "Windows probleemoplosser" gebruikt maar die doet niets... Hier ff een printscreen van het probleem: Alle suggesties voor een oplossing zijn dus meer dan welkom! Mvg, Axelius.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.