Ga naar inhoud

xbeats

Lid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door xbeats

  1. BlackBerry Internet Service als ik op deze site mijn ping en imei invoer dan wil hij niet ? ik krijg deze melding : cannot create acount this blackberry device is not registered with your wireless service provider. Please register this device and verify that url of the current web site matches the one provided by your wireless service provider. to register : 1. In the application list on your device. click options, or click settings options 2. click advanced options -> host routing table 3.click the Menu key and click register now. ik snap niet echt hoe ik dat kan doen , dat registren . kan iemand me helpen ? alvast bedankt !
  2. ik ga is proberen in de pc te stoppen met die desktop software
  3. Mijn blackberry viel opeens in de auto uit . ik kreeg hem niet meer aan erna , opladen enzo werkte niet. dacht batterij kapot . nieuwe aangekocht , werkt niet. Kreeg eerst een rood lampje maar toch wou hij niet opstarten . weet iemand wat dit kan zijn?..
  4. met de post he haha ik stuur het daarna terug hahahaha xD
  5. valt wel mee . wat beveel jij me dan aan ?
  6. Ik denk 1TB hoef ik mijn geheugen niet zo in het oog te houden 1Tb is niet zo snel vol
  7. ja oke , en als ik deze nerges vind ? dan kan ik waarschijnlijk het beste een nieuwe kope of ik ken iemand die pc onderdelen heeft en als die vista heeft bv downloaded en ik zet mn serienummer erin dan gaat die toch ofniet ?
  8. schijf heb ik niet maar iemand die ik ken heeft windows 7 schijf , dat gaat niet helpen zeker ?
  9. hij kan het probleem niet oplossen . hij zegt dat het niet gaat en dan sluit hij af . en als je hem dan opnieuw opstart doet hij hetzelfde .
  10. ik zal dat straks eens doen , wat kan ik het beste doen dan een nieuwe pc kopen . nieuwe instalatie is ook snel 200euro .
  11. het gaat me wel heel traag vind ik hoe lang gaat dit duren?
  12. ok heb hem gestart , zie wel niks gebeuren nog niet . maar zal wel komen zo denk ik . en is het normaal dat mijn 42° ? ik zie dat joue maar 29 is . zodra het getest is stuur ik je of zeg ik je het resultaat
  13. staan geen persoonlijke bestanden op want ik heb al zo vaak systeem herstel moeten doen
  14. ja ik ga mrge ff een baterij neme van mn vriend om te teste
  15. Hier is mijn logje : http://speccy.piriform.com/results/XeqH0j1QbexAttHAaujj2Hc
  16. het is idd mijn vaste schijf . mijn windows gaf een melding dat ik deze moest repareren of moest vervangen ? wat moet ik doen , hoe kan ik deze vervangen . en hoeveel kost dat ongeveer? ..
  17. Precies , verkenner loopt soms vast , crasht die ineens . als hij opstart en laad kan die soms crasht soms gaat hij er wel is door .
  18. nee heb ik niet gedaan . deze stond er al op toen ik hem aankocht . nu krijg ik hem wel opgestart enzo maar hij looopt heeeeeel traaaaaag soms nog wel is een crash .
  19. mijn blackberry viel vandaag opeens uit ?... ik dacht deze is plat . dus nam even de oplader en stak deze in , maar hij deed gewoon niks . nu is mijn vraag of mijn batterij kapot is of mijn oplader .
  20. windows vista , ik heb wel zo een disc maar dat is voor de vaste pc . wel zelfde besturingssysteem .
  21. Denk een 2-3 jaar oud . En de accu is kapot dus die steekt er nooit in
  22. ik heb dus een laptop van packard bell . lj65. dus op een moment crashte mijn laptop en toen begon het eerste probleem ... hij bleef laden bij de laadbalk microsoft corperation . heb ik dus systeem herstel gedaan. en toen ik alles had gedaan vroeg hij voor update's . toen hij opnieuw opstarte kreeg ik weer dat lange laad balkje . weer systeem herstel gedaan wat uren duurde... vroeg hij weer voor update's . zelfde weer dat laad balkje .... eerst zocht ik het probleem op , had wat gelezen voor in de bios iets naar idle te veranderen . heb ik dus geprobeerd ... kom ik bij dat laad balkje , nu krijg ik crash 5 sec als ik het balkje zie.. zelfs safe mode of geen andere optie werkt ook niet met de toets f8. elke keer crash.... weten jullie hoe ik het oplos?? bedankt alvast
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.