Ga naar inhoud

Roland MOENS

Lid
  • Items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Roland MOENS's prestaties

  1. Hallo, Mijn kameraad melde me dat, als wanneer hij SAFARI aanklikt op zijn MAC PC, de melding krijgt, dat "de serve geen verbinding kan maken met de localgosht". Hij kan wel werken met "Google Chrome", en heeft e-mail verbinding via Telenet.be Ik beloofde hem woensdag morgen te bezoeken om hem misschien te kunnen helpen, wat kan ik doen in dit geval ? Graag een seintje a.u.b. Roland.
  2. Hallo iEscape, Bedankt voor uw vlugge reactie. Voor wat de schoonmaak betreft van de PC, bekeek ik uw voorstel. Mijn vraag is nu, is dit wel echt nodig zoals bij Windows, of kan het best zonder ? Graag een kort seintje a.u.b. Roland.
  3. Hallo, 1) Waar vind ik geinstalleerde software terug op een MAC PC. Zo bijvoorbeeld de geinstalleerde antivirusbeveiliging ? 2) Is het ook aan te raden om een schoonmaakprogramma op een MAC te installeren, zoals een vb.: een CCleaner of misschien een alternatief ? Misschien een voorstel van programma, liefst "free". Graag een seintje a.u.b. Groetjes. Roland.
  4. Hallo Clarkie, Bedankt voor de tips, zo uitgevoerd met een geslaagd resultaat !! Groetjes. Roland.
  5. Hallo Passer, We beslisten gisteren avond de PC af te zetten en de stekker uit het stopkontakt te trekken. Deze morgen hebben we de PC opgestart, en gelukkig liep alles zoals voorheen, dus prima !! Gelukkig geen virus waar ik ook voor vreesde. Bedankt voor jullie reactie. Roland.
  6. Hetgeen u mij adviseert ken ik van een Windowsbesturing, doch dit is de PC van een vriend, en weet niet waar ik op MAC deze interventies kan uitvoeren. "msconfig" ken ik op een Windows XP - doch hoe gaat het in zijn werk op een MAC (Apple) ? Hoe het zit met zijn bescherming, moet ik hem morgen vragen, of waar kan ik die bescherming vinden, via Finder ? Graag een seintje. Roland.
  7. Hallo, Hoe verwijdert men software op een Mac pc ? Graag en seintje. Roland.
  8. Hallo, Tijdens het opmaken van een fotoalbum, met de software van Albelli.be, via dagblad "Het Nieuwsblad", blokkeerde de PC. Er verscheen dus plots een klein wieltje (Doorsnee +/- 1 cm.) met de regenboogkleuren in verwerkt. Dat wieltje verplaatst zich mee met de muisbediening, en laat ons niet toe, eender welke functie uit te oefenen, tot we besloten de PC via de hoofdsckakelaar uit te zetten (niet gebruikelijk dus). Bij de heropstart, deed dit proces zich opnieuw voor, doch in mindere mate, maar kunnen wij de PC, niet gebruiken als voorheen, en blokeert hi nog regelmatig ! Ik ben een vriend van de normale gebruiker, en vertsuur u dit bericht vanop mijn PC. Wat kunnen we hier aan verhelpen ? Is er een truc, zoals bij Windows - "Alt+ctrl+delete" om dit proces te doen stoppen, of wat is uw voorstel. Graag een seintje a.u.b. Roland.
  9. Hallo iEscape, Proficiat met het resultaat uwer zoekwerk !! Bijj mijn volgend bezoek aan mijn kameraad probeer deze test zeker uit, het is trouwens ernstig probleem, als uw originele foto zou verdwijnen !! Groetjes en nog eens bedankt. IK zal dit bericht later als "OPGELOST" markeren. Roland.
  10. Hallo iScape, Bedankt voor deze ganse uitleg "step by step" - doch tot daar was het voor mij allemaal GEEN probleem, ons probleem komt pas waar u stopt. Inderdaad uw foto is gedraaid, en bevindt zich nog steeds in het album, DOCH, de originele foto is nu verdwenen en vervangen door een bewerkte versie. Wij willen nu juist, dat de originele foto blijft bestaan in het album, en dat we, de bewerkte versie (in uw geval de gedraaide versie), in hetzelfde album kunnen opslaan of bewaren. Het is juist daar dat ons probleem bestaat. Op die manier komt er in het album een foto bij. Misschien was het voor u nu duidelijker. Graag een seintje. Roland. - - - Updated - - - De volledige versie van mijn antwoord. Hallo iScape, Bedankt voor deze ganse uitleg "step by step" - doch tot daar was het voor mij allemaal GEEN probleem, ons probleem komt pas waar u stopt. Inderdaad uw foto is gedraaid, en bevindt zich nog steeds in het album, DOCH, de originele foto is nu verdwenen en vervangen door een bewerkte versie. Wij willen nu juist, dat de originele foto blijft bestaan in het album, en dat we, de bewerkte versie (in uw geval de gedraaide versie), in hetzelfde album kunnen opslaan of bewaren. Het is juist daar dat ons probleem bestaat. Op die manier komt er in het album een foto bij. Misschien was het voor u nu duidelijker. Graag een seintje. Met vriendelijke groeten. Roland.
  11. Hallo iEscape, De foto's van mijn kameraad zijn afzonderlijk opgeslagen in mappen (per land) die hij dan een "album" noemt. Dus we klikken een map (album) aan, bewerken 1 of 2 foto's, en zouden dus willen, dat de bewerkte foto's in dit album blijven. Het gebeurde, dat we de bewerkte foto's niet terugvonden in die map (album), en dachten dat we deze bewerkte foto's dan nog, met een bijkomende actie, moesten opslaan, om ze aldus in dit album (map) te bewaren. Blijkbaar is dit dus niet het geval, en zouden ze automatisch in deze map bewaard blijven. Is dit zo ? Groetjes. Roland.
  12. Hallo iEscape, Inderdaad tot daar loopt alles prima, doch blijft die bewerkte foto gewoon staan in het album, of moet ik nog een actie uitvoeren om hem te bewaren in dit album ? Graag een kort seintje a.u.b. Roland.
  13. Hallo, Met mijn kameraad, bewerkten we een paar foto's in iphoto van MAC. Dat lukte, doch het bewaren ervan in dezelfde fotoalbum, dat ging niet. Hoe moeten we tewerk gaan ?? Graag een seintje en groetjes. Roland.
  14. Hallo iEscape, Bedankt voor uw vlugge reactie. Simpelder dan verwacht. Groetjes. Roland.
  15. Hallo, Waar of op welke manier kan ik mijn foto's gebruiken als screensaver, op een MAC PC ? Op Windows geen probleem, doch op Mac nooit geprobeerd. Hoe ga ik te werk ? Met dank. Roland.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.