Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Razz

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Bedankt voor je reactie. Dit is de link die eruit kwam: http://speccy.piriform.com/results/PQ6XFGMeMoQKb3a82IPdUCM.
 2. Hallo, Ik heb het probleem dat mijn monitor knippert als ik de pc een tijdje aan heb staan. Hij blijft dan aan en uit gaan en ik word geforceerd de pc te resetten. Wat misschien ook wel belangrijk is om te weten is dat elke keer als ik de pc opnieuw opstart de bureauachtergrond weg is en zwart word. Suggesties?
 3. Heb alles geprobeerd wat er te proberen valt maar het mocht niet baten.
 4. Denk dat het dan toch maar verstandig is om een nieuwe ipod aan te schaffen. Wel jammer van alle mooie films en muziek maar goed tis niet anders. Bedankt voor alle reacties in ieder geval!
 5. Even voor de duidelijkheid: het is het slotje linksboven in het scherm wat vast blijft zitten. Het is dus niet de optie '' schermslot '' die op je ipod staat want die code weet ik wel.
 6. Bedankt voor je advies. Krijg hem jammer genoeg nog steeds niet er van af
 7. Hallo, Ik heb sinds kort het probleem dat ik mijn ipod classic (160GB) niet meer kan ontgrendelen. Ik heb al geprobeerd het ding op de pc aan te sluiten maar hij blijft vastzitten. Alle tips zijn welkom.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...