Ga naar inhoud

Ajay

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Ajay's prestaties

  1. Ik zat op een andere laptop he. Want ik kon niks meer doen. Heb me batterij eruit gehaald en het werkt. Bedankt voor de moeite.
  2. Hoe zet ik dat terug? Is dat via die disc? Als ik die erin doet hoor je geluiden maar uieindelijk blijft het hetzelfde.
  3. Hallo, Ik zat gister nog op me laptop en toen ik ging slapen had ik mijn laptop dicht gedaan. Ik klikte vandaag op het power knopje op weer op mijn laptop te kunnen gaan. Toen moest ik gaan inloggen, alleen ik kon opeens niet meer typen. Toen dacht ik dat ik eerst naar een andere gebruiker moest gaan waar ik geen wachtwoord in hoef te vullen. Ik ging erop via en kwam erop. Nu staat hij dus op bureaublad maar reageert helemaal niet meer. Ik zie nog wel het bureaublad, en een blauw rondje dat aan het laden is en het beeldscherm is wat grijzer geworden. Ik heb alles geprobeerd, zelfs als ik lang de power knop indruk gaat hij niet uit. Me router aan/uit doet werkt ook niet en typen kan ik dus ook helemaal niet. Iemand weet waar het aan ligt dat hij helemaal niet meer reageert? Ik heb mijn laptop pas 3 weken, dus dat snap ik ook al niet. Mvg, Ajay
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.