Ga naar inhoud

monky

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

monky's prestaties

  1. Ik heb de computer zo niet aan de praat gekregen. Er is dan een kennis naar komen zien, eerst dachten we inderdaad ook aan grafische kaart. Maar dan hebben we de HDD aan een vaste pc gehangen voor data af te halen maar daar gaf die dezelfde problemen. Dan een tijdje problemen met de windows te herinstalleren via CD maar dan uiteindelijk wel gelukt via USB. Tijdens het installeren ook nog eens die rare strepen gekregen dus dan toch weer gedacht aan grafische problemen, maar nu werkt alles voorlopig goed voor enkele uren. Ik zie wel hoe het verder loopt. Ben nu wel alles kwijt maarja.
  2. Ik zal dit zeker doen als ik hem nog eens in gang krijg (hopelijk). Een cd heb ik, het is wel eentje van DELL maar er staat wel op dat het voor de (her)installatie is van windows 7
  3. Ok, geen probleem. Ik ben ook niet zeker of het hardware matig is natuurlijk. Ik heb van iemand gehoord dat het evengoed veroorzaakt kan worden door sinowal. Vandaar dat ik het bij windows had geplaatst.
  4. Dankjewel. Ja net 2x geprobeerd. 1x gewoon en 1x veilige modus. 2maal geraak ik tot het laadbalkje maar dan meteen zwart scherm.
  5. Beste Gisteren bleef mijn beeldscherm ineens hangen, en ik kreeg ook allemaal gekleurde strepen. Nu als ik deze wil opstarten lukt dat soms perfect, maar na een aantal minuten blijft deze weer hangen en krijg ik die strepen. Soms start hij totaal niet op, blijft hij op zwart scherm. En soms start deze op tot 'windows wordt geladen/gestart' maar dan verder ook niets. In veilige modus is dit hetzelfde probleem. Ik dacht eerst aan een fout met mijn grafische kaart maar aangezien die soms wel normaal opstart kom ik toch eens hier horen. Vroeger wel al veel problemen gehad die nooit perfect zijn opgelost zoals problemen met shockwave, dat alles blokkeerde als ik youtube filmpjes wou afspelen. Mijn geluid dat ineens niet meer werkt, bluescreens van tijd tot tijd. Dus bij deze, alle hulp is welkom. Mvg Monky EDIT: Dell studio 1557 (2,5jaar) , windows 7 X64
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.