Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

fbrug

Lid
 • Aantal items

  15
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Nou ja, hij draait nu in iedere geval prima. Heb je nog tips om windows7 nog wat sneller te maken, als dat hij al is?
 2. Ja, ik heb hem zelfs mee naar mijn werk genomen en daar op een antal pc's geprobeerd. andere kabels, een met 2 usb pluggen eraan en een met een usb plug eraan. allemaal hetzelfde resultaat.
 3. Dat formatteren durfde ik niet. Daar was ik een beetje huiverig van. Maar goed, Windows 7 er op gezet met alle andere software. De opdracht sfg /nonname nog een keer gedaan. Dat ging prima. Chkdsk/f gedaan. Daar kwam hij ook doorheen. Dus hij draait verder prima, ik weet niet of ik nu nog last krijg, omdat ik hem niet heb geformatterd. Tijdens de installatie zag Windows 7 hem niet echt als een bestaande schijf. Alleen maar als vrije ruimte, dus ik ben er vanuit gegaan, dat windows 7 hem heeft geformatteerd. Nogmaals bedankt voor je hulp.
 4. In apparaatbeheer wordt hij wel herkend. Ik heb bij eigenschappen gekeken en daar wordt gezegd, dat hij prima werkt. Ik kan verder neits doen.
 5. Hij wordt bij schijfbeheer niet herkend. Ik heb geprobeerd hem open te maken. Het is een toshiba, ik krijg hem niet uit elkaar. Ik zie geen schroefjes en denk, dat het tw ee platen op elkaar geklikt zijn. Om de paar minuten hoor ik de schijf wat rommelen en zie ik het lampje knipperen.
 6. Ik heb de extra schijf losgekoppeld. Opnieuw opgestart en weer dezelfde problemen. Ik ga de SSD met Parted Magic erasen. Bedankt voor je adviezen.
 7. Mijn externe 2,5 inch Toshiba schijf is gevallen. Windows 7 ziet hem nog wel als externe USB-drive, maar kent er geen letter aan toe. Heeft iemand nog suggesties???
 8. Ja, ik heb 2 extra harde schijven. Ik zal deze uitschakelen en dan opnieuw opstarten. Ik doet het vanavond als ik uit mijn werk ben
 9. Ik begrijp je niet. Mijn SSD is mijn C-drive en opstartschijf
 10. Jammer, in de veilige modus lukt het niet. Het activiteiten lampje brandt meteen heel fel. Ik heb de pc opgestart met de DVD. Ik heb geen herstelpunten staan, dus dat kan ik niet nemen. Ik heb het hulpprogframma voor geheugencontrole gedraaid. Daar kwam hij goed doorheen. Vervolgens startte hij door naar de normale modus en na 2 of 3 minuten bleef hij weer hangen. Opnieuw opgestart met de Windows 7 DVD, de optie herstellen gekozen en daarna de optie MS-Dos prompt. daarna de opdracht "SFC /scannow" ingetikt. Hij zei, dat hij pas de opdracht kan uitvoeren, als er eerst een herstelpunt is gemaakt. Ik moest Windows opnieuw opstarten en dan zou er een herstelpunt gemaakt worden. Ik wist nu niet meer of ik in veilige modus of normale modus moest opstarten of gewoon weer met de DVD. Ik zit nu even vast en weet niet meer hoe ik verder moet.
 11. Prachtig Stegisoft, Ik ga het vanavond thuis uitvoeren. Kan ik deze handelijng ook in de veilige modus doen, omdat hij in de normale modus na een aantal minuten hangt?
 12. Ik heb al contact met Corair gehad en voor deze SSD schijf is geen firmware beschikbaar. Ook heb ik gevraagd of ze tools hebben voor de SSD schijf om de Errors eruit te halen. Zij gaven het advies om de SSD met een speciaal programma "Parted Magic' te formatteren. Ik vind dit nogal rigoreus en ik probeer eerst de zaak te redden. Ik denk, dat door het verwijderen van virussen en spy/spam er wat bestanden ontbreken of zijn beschadigd. Is er niet een reparatie-tool, die kijk of alle bestanden van wondows 7 er wel zijn en goed functioneren??
 13. Mijn pc stopte er gisteravond zomaar mee, met de melding dat hij niet kan booten. Mijn gegevens zijn: - Asus tower met intel I7 processor, 64 bits systeem - Windows 7 - C-schijf (opstartschijf is een SSD schijf - Symantec Endprotection virusscanner Mijn PC is virusvrij en bevat geen spy- spamware. Met een koude boot, start de PC wel weer op, maar na verloop van tijd blijft het groene lampje fel branden en komt hij weer met de melding, dat hij niet kan booten. In veilige modus draait de PC prima en blijft hij ook draaien. Chkdsk heb ik ook uitgevoerd. Deze blijft hangen in stap 4 (4 van 5) C-drive is een SSD van Corsair. Ik weet niet of het een softwareprobleem of een hardware (SSD-schijf) probleem betreft. Heeft Windows 7 een reparatie mogelijkheid op de DVD staan? Ik vind het zo lastig om Windows 7 opnieuw te installeren, want dan moet ik al mijn programma's ook opnieuw installeren en dat is een hele klus. Misschien weet iemand raad?
 14. Bedankt Superjona, Dat is, wat ik wilde weten. Het is echter geen harde schijf, maar een SSD schijf. De specificaties zijn natuurlijk belangrijk, om te weten dat het goed met elkaar kan draaien.
 15. Ik heb een PC met een Asus SABERTOOTH X58 moederbord. Ik wil hier een SSD Samsung 830 Series 128GB 2,5" SATA600 Desktop in plaatsen en gaan gebruiken als systeemschijf. Ik kan er echter niet achterkomen of mijn moederbord SATA2 of SATA3 is. En ik weet ookniet wat de SATA600 van de SSD schijf betekent. Resumerend is mijn vraag: Kan ik deze SSD schijf in mijn PC plaatsen??
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...