Ga naar inhoud

jeremy_l

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jeremy_l's prestaties

  1. Hartelijk bedankt, stegisoft!! Je kan dit oplossen door het programma Vistalizator the installeren samen met het Engelstalige taalpakket. Je hebt dan zowel je Nederlandse als Engelse versie van Windows staan, en je kan heel makkelijk switchen tussen Engels en Nederlands. (dit werkt voor Windows Vista en Windows 7) Je kan dit allemaal vinden op de website Vistalizator - change display language in Windows Vista and Windows 7. stegisoft: nogmaals bedankt!!!
  2. Hallo Ik heb een programma staan op mijn beide computers (Vista en 7) die Voice Recognition nodig heeft. Ik heb SAPI 5.1 geïnstalleerd, maar het probleem is dat het programma een foutmelding geeft dat Voice Recognition niet is geïnstalleerd. Het is een Engelstalig programma die ook Engelstalig moet betuurd worden. Mijn pc's staan beide in het Nederlands. Wat doe ik verkeerd? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.