Ga naar inhoud

#Niels

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

#Niels's prestaties

  1. Deze middag heb ik mijn laptop teruggekregen (hersteld). De harde schijf was stuk... Met een nieuwe harde schijf (met Windows 7) was het probleem opgelost. Alle bestanden ben ik kwijt, maar gelukkig had ik vroeger een back-up gemaakt. Bedankt aan iedereen voor de tips en reacties!
  2. Hij zegt: ST9500325AS 5VE057KF Started Long Test 8/22/2012 @ 21:42.9 The drive is not responding to commands. Check cables and drive power connection. Long Test FAILED 8/22/2012 @ 21:42.58
  3. Ik heb dit probleem eigenlijk al meer dan een maand. In het begin had ik na een update gemerkt dat hij tijdens het werken nu en dan eens blokkeerde voor 30 seconden. Dit gedurende 3 dagen. De laatste van die 3 blokkeerde hij een kwartier en kreeg ik een blauw scherm met witte letters (ik weet niet meer wat er allemaal opstond...) en hij startte opnieuw op, maar na het aanmelden bij Windows blokkeerde hij op het moment dat het scherm met het woordje 'WELKOM' zou moeten overgaan tot het bureaublad. Ik startte altijd maar opnieuw op tot hij plots blokkeerde bij het scherm waar ik mijn wachtwoord moet intypen. Heel het stuk dat ik nu vertel werkte mijn laptop op het lichtnet. Ik trok hem eens uit het stopcontact zodat hij op de batterij werkte en startte dan opnieuw op. Hij werkte weer! Maar nog altijd met dat spontaan blokkeren tijdens het werken. Deed ik hem opstarten tijdens het opladen kwam ie weer niet verder dan het wachtwoordscherm. Zo had ik een truck ontwikkeld: opstarten met batterij, en na 5 minuten op het lichtnet laten werken. Maar dan, een week later, weer 15 minuten blokkeren en weer een blauw-scherm. Bij opnieuw opstarten kwam deze keer: 'A DISK READ ERROR OCCURRED PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESTART'. Na dat een paar keer te doen (gelukkig heb ik dit alles opgeschreven ) kwam: Boot From AHCI CD-ROM : NVIDIA Boot Agent 253.0543 Copyright © 2001-2008 NVIDIA Corporation Copyright © 1997-2008 Intel Corporation PXE-E61: Media test failure, check cable PXE-M0F: Exiting NVIDIA BOOT Agent. Operating system not found (op een zwarte achtergrond) Ik heb mijn laptop eens gegeven aan een kennis. Hij zij dat er iets was veranderd in mijn BIOS, iets met de volgorde... Hij kreeg hem weer aan de praat (laptop was verschrikkelijk traag), voor 2 dagen, want toen kwam (de 10 regels hoger staande tekst, 'Boot from AHCI CD-ROM...' weer tevoorschijn, na wat heropstarten afgewisseld door 'A DISK READ ERROR OCCURRED PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESTART'. Na nog wat heropstarten kwam ik uiteidelijk bij dat vervloekte knipperende liggende streepje waar heel deze discussie mee begon. Ik had nog nooit gehoord van een BIOS en begon mij daar eens in te verdiepen. Toen ik vond hoe je hem moest bereiken en wat je er allemaal terug kon vinden zag ik soms eens wel en soms eens niet de HDD in het BOOT-rijtje staan... En ik heb mijn laptop al eens geopend en ik zie geen enkel draadje los zitten aan de HDD... Ik hoop dat dit een superduidelijke omschrijving is van wat voorafging aan mijn probleem.
  4. Hij vind hem terug maar soms ook niet, duidelijkere beschrijving volgt als ik mijn briefje met wat voorafging terugvind
  5. F8 doet niets, bij F10 kom ik in een Boot Menu terecht... Bedankt voor de snelle reactie
  6. Hallo allemaal, Mijn Laptop: -Medion P8610 (Gekocht in 2008) -Windows Vista 32-Bit -Intel Pentium T4200 2.00GHz -Seagate Momentus HDD 500GB 5400rpm -4GB (2x2GB) DRR2 RAM ... Als ik hem aanzet krijg ik eerst zo'n Medion-Intel scherm (normaal), en daarna komt er normaalgezien: ______________________________ |_▌▌▌▌▌▌________▌▌▌▌▌▌___| Ⓒ MICROSOFT CORPORATION Maar nu krijg ik alleen een knipperend liggend streepje op een zwarte achtergrond (na dat Intel-scherm) gedurende ±40 seconden. Daarna wordt het scherm zwart, maar het scherm geeft wel nog licht. Verder gebeurt er niets meer... Hoe kan ik mijn laptop terug aan de praat krijgen?
  7. Hallo allemaal, Mijn Laptop: -Medion P8610 (Gekocht in 2008) -Windows Vista 32-Bit -Intel Pentium T4200 2.00GHz -Seagate Momentus HDD 500GB 5400rpm -4GB (2x2GB) DRR2 RAM ... Als ik hem aanzet krijg ik eerst zo'n Medion-Intel scherm (normaal), en daarna komt er normaalgezien: ______________________________ |_▌▌▌▌▌▌________▌▌▌▌▌▌___| Ⓒ MICROSOFT CORPORATION Maar nu krijg ik alleen een knipperend liggend streepje op een zwarte achtergrond (na dat Intel-scherm) gedurende ±40 seconden. Daarna wordt het scherm zwart, maar het scherm geeft wel nog licht. Verder gebeurt er niets meer... Hoe kan ik mijn laptop terug aan de praat krijgen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.