Ga naar inhoud

virgil

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door virgil

  1. Heey, Bedankt voor de reactie!! Wat je zegt klopt indderdaad, ik wist dat je het kan aanpassen maar het ging om een fout. Nu heb ik even alles na gelopen en nu installeerd hij het wel. toch bedankt voor de moeite! Groetjes Virgil
  2. Hallo, Ik heb een probleempje Vandaag heb ik mijn nieuwe computer binnen gekregen, hierop staat windows 7 geïnstalleerd op de SSD schijf. Dit is gedaan om het allemaal wat snel te laten lopen. Het probleem is nu, mijn SSD kaart heeft maar 60GB geheugen en staat dus bijna vol. Wanneer ik nu een spel installeer of dergelijk, doet hij dat automatisch op de SSD schijf. Indien ik het aanpas om bv. het spel op de HDD te zetten geeft hij de foutmelding dat de schijf niet juist is, het kan dus enkel op de SSD?? Kan iemand van jullie misschien helpen hoe ik mijn HDD als standaart installatie schijf instel? Alvast bedankt !!! Groetjes Virgil Verheyden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.