Ga naar inhoud

Dierenvriend57

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Dierenvriend57

  1. Ja, er staat een klein krasje op maar zo kreeg ik de cd. Met veel te enteren tijdens de installatie krijg ik het beginscherm van XP, zonder internet (moet ik nog uitzoeken) maar ook zonder geluid. Twee bestanden kon ik niet installeren. Alhoewel het Belgisch toetsenbord werd ingesteld heb ik toch Querty. Ik vrees dat ik me hier nog even mee zal met moeten bezighouden, gelukkig heb ik nog een laptop ook. Ik had die PC nooit moeten kopen, dom van mij.Er had een werkend bestuursysteem moeten opstaan en geen illegale Windows 7.Je bent nooit te oud om te leren hé.
  2. Met de originele XP cd die er bij is kreeg ik de PC geformatteerd. Maar wanneer ik dan XP wil installeren begint die vast te lopen op 18 %, ik enter regelmatig maar krijg de nodige bestanden niet geinstalleerd. Ik sta dus nog nergens.
  3. Heb Dban geprobeerd en gedownload en met de Cdrom mijn PC opgestart maar het gaat niet. Loopt vast. Eerst enterde ik om interactief het programma te laten lopen, nadien probeerde ik automatisch maar ik krijg al tijd een "Error" melding. Hoe krijg ik nu mijn legale Windows Visa home premium geinstalleerd. Downgraden kan ik niet blijkbaar. Nogmaals bedankt voor de raadgevingen.
  4. Gisteren werd mijn discussie gewoon gesloten, ik begrijp niet waarom. Ik wilde juist van een illegale versie van Windows die stond op een PC die ik kocht af en heb zelf een legale versie van XP en Vista. Hie kan ik veilig formatteren zodat ik nadien terug via mijn cd rom station kan opstarten met de cd van Windows XP of Vista? Ik heb de originele cd's en de codes van deze versies. Ik heb weinig ervaring in die dingen en ben een beetje bang dat ik niet meer zou kunnen opstarten.
  5. Ik kocht tweedehands een Medion PC. Er stond Windows 7 op. Ik begin volop te installeren. De volgende dag krijg ik een bericht dat ik moet activeren maar ik heb geen code. Sindsdien wordt er mij regelmatig aan herinnerd dat ik illegale software had, wat niet de bedoeling is.De oorspronkelijke Windows XP is aanwezig. Ik belde de verkoper die zei dat hij dit er opzette om de PC te testen, dat ik maar terug de oude versie er moet opzetten maar hoe doe ik dat. Ik kan dit niet doen omdat er een hogere Windows versie opstaat en dit niet compatibel is; Ik heb zelfs de PC al laten opstarten met de CD-rom met de installatie cd van Windows XP maar dan kreeg ik weer de melding dat ik niet kon installeren omdat ik een hogere versie geinstalleerd heb. De PC is van Medion. Ik heb ook nog een laptop van Medion waarbij een cd Windows Vista zit. Ik heb de codes via de stickers die op de PC/laptop kleven. Moet ik alles formatteren om een lagere versie van Windows te kunnen installeren? Hoe doe ik dit best? Ik ga op dit moment geen Windows 7 aankopen, heb al kosten genoeg gehad. Bedankt iedereen voor een suggestie. Rita
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.