Ga naar inhoud

Duiker

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Duiker

  1. Zoals bij de persoon hier boven kan ik geen mail onvangen. Ik heb alle instellingen via klantenservice gecheckt en deze waren correct. Als melding krijg ik; Receiving' reported error (0x80040600) : 'Unknown Error 0x80040600' Ik heb in het verleden als een keer uw hulp ingeroepen voor een soort gelijk probleem maar toen kon ik het verhelpen met scanpts maar als ik die aanklik dan moet ik een file invullen die ik wil scannen, maar ik weet niet welke? Heeft u een oplossing hiervoor? Bij voorbaat dank. Groet Duiker.
  2. Hallo, al een tijdje kan laptop geen Windows Update uitvoeren. Melding 'Windows Update-service is niet actief, computer moet mogelijk opnieuw worden opgestarten' Maar die melding krijg ik dan voordurend. Waarschijnlijk heeft het te maken met de Mailwareversie die destijds geinstalleerd. Hoe los ik dit op? Ook kan ik geen BackUp maken. Wat kan ik hier aan doen. Gr. Duiker
  3. Ik heb een probleem, melding; Cannot start Microsoft Office outlook. Cannot open the Outlook windows. The set of folders cannot be opened. Errors have been detected in the file. Quit Outlook and all mail-enabled applications and then use the Inbox repair tool (Scanpt.exe) to diagnose and repair in the file. For more information about the Inbox repair tool, see Help. Mijn vraag hoe los ik dit op? Nu kan ik niet de help starten omdat ik de outlook niet kan starten! Waar kan ik de reparatie gereedschap 'Scanpst.exe' vinden? Weet iemand de oplossing? Bvd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.