Ga naar inhoud

dude101

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door dude101

  1. hallo ik heb op mijn bureaublad 4 mappen staanb die ik niet in de prullenbak krijg weet iemand hoe ik dit kan oplossen ???
  2. ik heb geen overdrachtkabel
  3. ik wil iets verzenden naar mijn gsm en het is een mp3 bestand
  4. hallo ik heb een probleem met mijn bluetooth altijd als ik iets probeer te verzenden zegt mijn pc het volgende : bestandsoverdracht is niet voltooid sommige bestanden kinden niet worden overgedragen dit bluetooth apparaat of de computer kan bestanden van dit type niet verwerken klik op de pijl terug als u het op nieuw wilt proberen heeft iemand hier een oplossing voor ?
  5. hallo ik heb een probleem met mijn bleutooth ik probeer steeds muziek op mijn gsm te zetten via bleutooth ( op mijn sd kaart ) maar bij samsung new pc studio zegt hij dat er niet genoeg geheugen is op de telefoon en het standaard geheugen is al ingesteld op geheugenkaart heeft iemand hier een oplossing voor want ik heb geen kaartlezer of kabel en ik mag dat van mijn ouders ook niet kopen
  6. ik zou eens kijken bij de toetsen helemaal vanboven nij mij staat daar een bleutooth teken op de f3 toets om bleutooth aan en uit te zetten
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.