Ga naar inhoud

Maarten6

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Maarten6

  1. Misschien een domme vraag, ik ken er nog niet al te veel van, maar bij de grafische kaart staat dat hij 700W nodig heeft terwijl de voeding 620W is, kan de kaart dan wel haar maximum niveau halen?
  2. Hey iedereen, Ik ben op zoek naar een nieuwe pc om games te kunnen spelen, liefst op een goede resolutie. Het zijn voorlopig niet de meest geavanceerde games maar games als Battlefield interesseren me wel dus ik zou graag de mogelijkheid hebben om deze te kunnen spelen, ook zou ik liefst een systeem hebben dat de games van de komende jaren kan spelen. Waarvoor heb ik een PC nodig ? Gamen, beetje downloaden en basis gebruik. Wat is mijn budget ? 850 euro ongeveer, scherm niet meegerekend. Een merkcomputer of een samenstelling ? Samenstelling Ga ik overklokken ? Zolang het systeem de games aan kan is het niet nodig voor mij, heb het ook nog nooit zelf gedaan. Ga ik later upgraden ? Later wanneer mijn budget wat groter is zou ik graag uitbreiden naar een tweede grafische kaart voor extra monitors. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? Niet zozeer nodig maar kan nooit kwaad voor in de toekomst. Ga ik zelf assembleren ? Ja Heb ik een besturingssysteem nodig ? Ik denk dat ik hier nog wel een dvd van windows 7 hebben liggen. Ga ik zelf installeren ? Ja Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? Een simpele, strakke behuizing als de Antec One Hundred staat me wel aan, hij is ook niet zo duur. Heb ik nog randapparatuur nodig ? Ik heb nog een monitor maar als er een goede promotie is voor een nieuwe, altijd welkom. Heb ik specifieke wensen ? Als ik mijn huidige pc opstart maak ik het ganse huis wakker dus alles wat stiller is dan dat is voldoende. Woont u in Nederland of België, wil u bestellen bij een specifieke (web)winkel ? België, een voorkeur winkel heb ik niet maar ik heb na een beetje zoekwerk Mycom.be gevonden, dit leek me een goedkope winkel. Alvast bedankt iedereen! Maarten
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.