Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

gewnhd

Lid
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. FOUT MELDING: sonyvegaspro11 is geen geldige win32 toepassing HOE LOS IK DIT OP?
  2. heey ik heb een vraag, ik heb nog een pc van mijn opa gekregen hij is wel wat ouder, maaar er staat windows xp op. Maar als ik sony vegas wil starten... dan geeft hij een foutmelding: sony vegas is geen geldige win32 toepassing.... ik windows er nog een keer opgeprobeerd te zetten maar dat werkte ook niet...:dong: Hoe kan ik dit oplossen??
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.